Atelier and Co
Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, 19 - 08221 - Terrassa - Barcelona
931243802 600697222

Presentació: 

La nostra empresa neix per omplir el buit en un sector força malmès... el de l'assessorament immobiliari de qualitat

Comprar amb garanties, assessorat per arquitectes especialistes amb rehabilitació i reformes, dóna unes garanties que són el millor valor afegit que pots trobar davant de decisions tant importants com adquirir un immoble per a tu i la teva família!!

Apart, ATELIER&CO complementa els serveis immobiliaris amb l'arquitectura de qualitat, ecològica, i amb una visió molt sostenible per al nostre planeta… rehabilitació desde l'aprofitament dels elements constructius, materials i envolvents bio per tal de convertir les nostres llars en espais saludables creant ambients feliços. 

ATELIER&CO som l'estudi d'arquitectura i immobiliària més recomanda pels ciutadans de Terrassa perquè ens enfoquem molt amb les necessitats dels nostres clients... ja siguin els propietaris, o siguin compradors! 

I, a més, ells ja ho saben, hi posem el cor!

 

Informació productes o serveis: 

Oferim ARQUITECTURA sostenible, reformes i rehabilitacions respectant el medi ambient, ITEs (inspeccions tècniques d'Edificis), taxacions i estudis de rendibilitat i peritacions judicials.

Oferim IMMOBLES, i el servei d'acompanyar-te en tot el procés des que tries un pis que t'encaixa fins que fas la mudança després de comprar-lo!!! 

I, com a propietari, des de la valoració de l'immoble amb rigurositat i veracitat, fins a la venta davant Notari, entrega de claus amb tranquil·litat.


Continguts de Atelier&Co

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat