Missió, visió i valors


Missió

connecTerrassa connecta el comerç local de Terrassa amb els consumidors, i ho fa utilitzant eines online i offline, oferint una imatge innovadora i creant sentiment de pertinença i comunitat. connecTerrassa promociona, dinamitza i dóna visibilitat al comerç local. connecTerrassa fomenta el consum responsable i de proximitat.

Visió

connecTerrassa vol esdevenir el portal de referència (en promocions, serveis i informació) per als comerços i consumidors de Terrassa. connecTerrassa vol convertir-se en un actor principal en la innovació aplicada al comerç local. connecTerrassa vol ser un actor principal en el foment del consum responsable i de proximitat. connecTerrassa converteix les dades en informació per adquirir coneixement aplicable a la millora del comerç i el consum.

Valors

connecTerrassa prioritza el comerç de proximitat i el consum sostenible, ecològic i responsable. connecTerrassa és proactiva i aplica les solucions més innovadores per al comerç local. connecTerrassa és una entitat propera i accessible per a clients i usuaris. connecTerrassa demostra amb dades l'eficàcia i eficiència de les seves accions per al comerç local. connecTerrassa s’adapta a les necessitats que demanin en cada moment el sector comerç i les tendències en el consum. connecTerrassa fomenta, dóna suport i actua en pro d'accions solidàries, com a servei a la ciutat i la seva gent. connecTerrassa col·labora i coopera amb altres empreses i entitats locals en defensa del comerç de proximitat i el consum responsable.

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat