Què fem


connecTerrassa té per OBJECTIU connectar a consumidors i comerços de Terrassa (entesos des d’un punt de vista ampli, englobant també prestadors de serveis i professionals liberals).

connecTerrassa utilitza les noves tecnologies i FORMES INNOVADORES de connectar al consumidor amb el comerç local a través de l’online i de l’offline.

connecTerrassa dóna VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, creant una comunitat de micro-webs locals amb personalitat pròpia per a cadascuna d’aquestes, però fomentant, alhora, la col·laboració i la cooperació.

connecTerrassa dinamitza la seva comunitat de comerços associats a través de les seves pròpies XARXES SOCIALS i informant i formant als comerciants per a un millor ús de la seva presència digital.

connecTerrassa dóna vida i visibilitat a les ofertes, concursos, sortejos i promocions (PUBLICITAT) el màxim d’innovadores i interactives possibles i DINAMITZA la relació comerç-consum a través del màrqueting digital.

connecTerrassa ajuda als comerços associats a FIDELITZAR els seus clients i als consumidors a sentir-se valorats. L’entrada de l’e-commerce i la quantitat d’oferta similar i de fàcil accés, fa que els clients siguin molt volàtils. El petit comerç local necessita posar al client al centre del negoci, donar força al SERVEI D’ATENCIÓ com a forma de fidelització, i una forma de fer-ho és a través de la xarxa, ja que els clients comparteixen les seves opinions sobre productes i serveis a la xarxa. Cal ser-hi, escoltar, conversar i actuar.

connecTerrassa ofereix INFORMACIÓ de qualitat sobre les tendències que van prenent els nous hàbits de consum.

connecTerrassa ofereix, en col·laboració amb altres professionals i empreses de la ciutat, SERVEIS útils, de qualitat i a preus rebaixats per als comerços associats.

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat