PMF


 • Què és connecTerrassa?

  connecTerrassa (directori comercial i de serveis de Diari de Terrassa, té per objectiu connectar a consumidors i comerços de Terrassa (entesos des d’un punt de vista ampli, englobant també prestadors de serveis i professionals liberals). connecTerrassa utilitza les noves tecnologies i formes innovadores de connectar al consumidor amb el comerç local a través de l’online i de l’offline. connecTerrassa dóna visibilitat a les petites i mitjanes empreses de Terrassa, creant una comunitat de micro-webs locals amb personalitat pròpia per a cadascuna d’aquestes, però fomentant, alhora, la col·laboració i la cooperació entre elles. connecTerrassa dinamitza la seva comunitat de comerços associats a través de les seves pròpies xarxes socials i informant i formant als comerciants per a un millor ús de la seva presència digital. connecTerrassa dóna vida i visibilitat a les ofertes, concursos, sortejos i promocions (publicitat) el màxim d’innovadores i interactives possibles i dinamitza la relació comerç-consum a través de les eines de màrqueting digital. connecTerrassa ajuda als comerços associats a fidelitzar els seus clients i als consumidors a sentir-se valorats. L’entrada de l’e-commerce i la quantitat d’oferta similar i de fàcil accés, fa que els clients siguin molt volàtils. El petit comerç local necessita posar al client al centre del negoci, donar força al servei d'atenció com a forma de fidelització, i una forma de fer-ho és a través de la xarxa, ja que els clients comparteixen les seves opinions sobre productes i serveis en aquest nou espai de comunicació. Cal ser-hi, escoltar, conversar i actuar. ConnecTerrassa ofereix informació de qualitat sobre les tendències que van prenent els nous hàbits de consum. connecTerrassa ofereix, en col·laboració amb altres professionals i empreses de la ciutat, serveis útils, de qualitat i a preus rebaixats per als comerços associats.
 • Qui som?

  connecTerrassa és una iniciativa de Marc Roca Verdaguer, que compta amb la participació d'altres persones com el Joan Reixach, com a webmaster, i altres col·laboradors i partners.
 • Com funciona pels comerços?

  Servei FREE

  Els comerços, professionals i prestadors de serveis de Terrassa poden registrar-se a connecTerrassa (nom, e-correu, adreça i telf.) de forma gratuïta per tal de formar part de la Guia Comercial, un directori professional d’accés lliure per a tots els usuaris.

  Servei PRO

  Els comerços, professionals i prestadors de serveis de Terrassa que vulguin formar part de la Comunitat connecTerrassa s’han de posar en contacte amb nosaltres i els visitarem per explicar el projecte i totes les seves potencialitats. El servei PRO és de pagament (consulteu el diversos preus i formes de pagament) i dóna dret a:

  - Obrir una ‘microsite’ pròpia del comerç, allotjada a connecTerrassa i amb URL personalitzada. Els continguts els pot gestionar el propi comerç o es pot fer des de connecTerrassa. Les ‘miscrosites’ estan adaptades als dispositius mòbils, permeten publicar continguts, mantenir converses amb els seus clients potencials i disposen d'eines molt àgils per a publicar ofertes, promocions, cupons,....

  - Els comerços associats tenen dret a una sessió fotogràfica gratuïta per dotar de contingut gràfic de qualitat a la ‘microsite’.

  - Els comerços associats poden contractar a preu molt reduït un vídeoreporter perquè els elabori un anunci publicitari àgil i modern que podrà difondre's a la miscrosite, a través de YouTube i les xarxes socials.

  - Les ‘microsites’ dels comerços associats tindran una bona visibilitat als cercadors com Google i disposaran d’un cercador propi dins de connecTerrassa amb opcions de cerca avançades (per barri, temàtica, geolocalització sobre mapes,...).

  - Obrir dins de la ‘microsite’ espais d’interacció amb els seus clients (comentaris, espais de reserva online, xarxes socials i altres vies de comunicació que ajuden a donar un millor servei i a fidelitzar al client).

  - Organitzar i oferir concursos, sortejos, ofertes i promocions online, i activitats online i offline, de forma individual o col·laborativa amb altres comerços associats.

  - Els continguts i activitats que organitzin els comerços associats seran difosos a través de la web de connecTerrassa, l'agenda, la newsletter setmanal i les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube,...).

  - Els comerços associats tenen dret accedir amb importants descomptes als serveis que ofereixen els ‘partners’ amb qui connecTerrassa va arribant a acords (consultar-los aquí).

  - Els comerços associats rebran una ‘newsletter’ mensual amb continguts sobre tendències de consum i comerç i recomanacions pràctiques per a gestionar de la millor manera possible la seva pròpia presència digital. La 'newlsetter' també podrà portar petites càpsules formatives amb consells pràctics sobre l'ús de les noves tecnologies aplicades al comerç.

 • Com funciona pels usuaris?

  Els usuaris de connecTerrassa poden accedir a la web de forma lliure i gratuïta. Poden navegar per la majoria de continguts del web, amb algunes limitacions, per a les quals necessitaran estar registrats (només es requereix un nom i una adreça d’e-correu).

  Els usuaris registrats tenen dret a:

  - Accedir a les ofertes, promocions, jocs i concursos que publiquin i organitzin els comerços associats a connecTerrassa.

  - A rebre setmanalment una ‘newsletter’ amb les principals ofertes i promocions de la setmana.

  - A interactuar amb els associats a connecTerrassa a través de diverses vies que ofereixen les ‘microsites’ dels comerços.

 • Pels usuaris. Com puc donar-me d'alta a la newsletter setmanal d'ofertes i promocions?

  Cal que et registris aquí, posant nom i e-correu.

 • Pels comerços. Com puc donar-me d'alta a la newsletter mensual sobre tendències en consum i comerç?

  Actualment, només poden rebre la 'newsletter' informativa mensual els comerços associats. Properament valorarem la possibilitat d'inscriure-s'hi de forma independent.

 • Es pot comprar online a través de connecTerrassa?

  De moment no, però està previst que de cara a un futur proper les empreses associades puguin utilitzar la plataforma per efectuar vendes.

 • Pels comerços. Si no estic associat a connecTerrassa, puc publicar una promoció puntual a la web?

  Si, només cal que et posis en contacte amb nosaltres.

 • Pels comerços. Com puc posar publicitat a connecTerrassa?

  connecTerrassa no base el seu model de negoci amb la publicitat, per això només hem reservat alguns espais per a aquestes funcions. La idea és ser el mínim molestos possible per als usuaris i comerços del portal. La publicitat pot inserir-se a la 'home' i a les diverses seccions temàtiques del web. A més, es difondrà a la newsletter setmanal d'ofertes i promocions. Per contractar publicitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem les diverses opcions que tenim. La durada mínima de la publicitat està prevista en dues setmanes.

 • Pels comerços. Jo ja tinc web i presència a les xarxes socials. Té sentit que m'apunti a connecTerrassa?

  Si, perquè entraràs a formar part d'una comunitat amb una identitat pròpia i una imatge moderna i innovadora, podràs arribar a un públic potencial i a serveis que en solitari no pots tenir i podràs col·laborar amb la resta de comerços associats. A més, una cosa no treu l'altra, ja que les webs i xarxes pròpies dels comerços es poden integrar perfectament a les microsites de connecTerrassa.

 • Pels comerços. És obligat publicar ofertes, promocions,...?

  No és obligat, però el fet de publicar alguna oferta cada mes pot rebaixar de forma considerable la quota mensual que cal pagar com a associat. A més i millors ofertes, més i millor interès hi haurà pels usuaris, i més i millor públic potencial podrem crear al voltant de la comunitat connecTerrassa.

 • Què és la connecAgenda?

  Tens un comerç, bar, restaurant,... o ets un professional de Terrassa i organitzes tallers, xerrades, presentacions de llibres, cursos, mostres,...? Aquesta és la teva agenda!

  Com publicar els esdeveniments a la connecAgenda?

  1) Si formes part de connecTerrassa, podràs publicar-los automàticament i tindràs la màxima difusió (web, blog, xarxes socials i butlletins).

  2) Si no formes part de connecTerrassa, envia’ns la info a hola@connecterrassa.cat i els anirem publicant.

  La connecAgenda és un apartat que forma part de la secció de VISIBILITAT —juntament amb les ‘sites’ dels comerços que formen part de connecTerrassa— on oferim informació sobre els serveis complementaris que organitzen els comerços de Terrassa.

  Funcionament: Els continguts de la connecAgenda els pot publicar directament qualsevol dels comerços, bars, restaurants i/o professionals que estiguin associats a connecTerrassa, omplint un formulari molt simple i senzill d’utilitzar o enviant-nos-els via mail. Els continguts, per tal de seguir una línia editorial de qualitat i uns mínims de format uniforme, seran validats per connecTerrassa prèviament a la seva publciació definitiva. Els esdeveniments d’agenda dels associats de connecTerrassa tindran la màxima difusió via web, blog, xarxes socials i butlletins.

  Així mateix, qualsevol persona, formi part o no de connecTerrassa, pot fer-nos arribar informació d’esdeveniments propis o d’altres comerços/professionals a l’adreça hola@connecterrassa.cat i els publicarem des de connecTerrassa, segons disponibilitat i interès. És recomanable adjuntar a la informació de l’esdeveniment, una imatge i el logo de l’empresa organitzadora, a més de les dades d’una persona de contacte.

  Les categories de la connecAgenda són les següents (tot i que poden modificar-se o ampliar-se, segons necessitats): Llar i decoració; Moda i complements; Salut i bellesa; Alimentació; Artesania; Cultura; Formació; Criatures.

  La info que demana el formulari és:

  Nom activitat.

  Organitzador.

  Data i horari.

  Adreça.

  Descripció de l’activitat.

  Preu.

  Temes (marcar una o diverses de les temàtiques esmentades).

  URL on es pot trobar més informació de l’esdeveniment.

 • On podem trobar tota la informació dels sortejos?

  En aquesta secció de la web http://connecterrassa.cat/sortejos

 • Qui organitza els sortejos de connecTerrassa?

  Els membres d’aquesta Comunitat.

 • Cada quan s’organitzen?

  Cada primer dimecres de mes llancem els sortejos del mes i estan actius durant 15 dies. Amb algunes excepcions.

 • Qui s’hi pot presentar?

  Són activitats de dinamització dels comerços i professionals de connecTerrassa obertes a tothom.

 • Quins tipus de sortejos organitzem?

  Els sortejos poden ser de 4 tipus:

  1. OnLine (omplint formularis a la web)
  2. OnOffLine (omplint formularis a la web o emplenant butlletes en paper dins dels establiments comercials)
  3. OffLine (emplenant butlletes en paper dins dels establiments comercials)
  4. Qconnec (amb preguntes i respostes tipus Trivial a través de la web)
 • Què fem un cop tanquem els sortejos?

  1. Escollim guanyador/a de forma aleatòria utilitzant la web sortea2.com. I, ens hi posem en contacte via correu electrònic i/o mòbil. Si no respon dins del termini que li donem per respondre, passem al següent candidat.

  2. En la majoria de casos, enviem cupons postsorteig a tots els participants de cada sorteig amb regals i descomptes bescanviables als establiments organitzadors.

  3. Tots els participants dels sortejos passen a formar part de la llista de terrassencs/ques que reben els butlletins informatius setmanals que enviem des de connecTerrassa (actalment més de 2.900 persones) i a les llistes segmentades que gestionem per a cadascun dels membres de connecTerrassa. Aquests comerços i professionals membres de connecTerrassa poden enviar un mail informatiu un cop al mes (màxim) a la gent que han participat en algun dels seus sortejos.

 • Què són els cupons post-sorteig?

  Els sortejos que organitzen els membres de connecTerrassa es publiquen cada primer dimecres de mes i els tenim 15 dies oberts, durant els quals tothom que ho vulgui pot participar-hi online (en algunes ocasions —ja ho esmentem a les condicions— són sortejos offline i/o cal complir amb algun altre requisit a banda d'inscriure's).

  Publiquem tota la informació dels sortejos a la secció SORTEJOS. I, cada comerç/professional té publicat el seu propi sorteig al seu lloc web (entrant a COMUNITAT podeu visitar tots els llocs web dels membres de connecTerrassa).

  Però, els sortejos no s'acaben escollint el/la guanyador/a i entregant-li el premi. De ben segur que és el més esperat i vistós, però a connecTerrassa, en moltes ocasions, utilitzem la figura dels CUPONS POST-SORTEIG.

  Un cop hem entregat el premi, si els comerç/professional organitzador del sorteig vol, enviem un correu electrònic a tots els participants d'aquest sorteig (per tant, públic potencialment interessat en els seus productes/serveis), els agraïm a seva participació, els informem del nom del guanyador i els entreguem un cupó descompte, a consumir dins d'un termini tancat de temps. Aquest cupó es pot imprimir o mostrar en pantalla als responsables de l'establiment que ha organitzat el sorteig.

  Amb aquesta acció busquem dos objetius:

  • De cara als participants, volem que tothom hi surti guanyant alguna cosa, no només qui s'emporta el premi principal.
  • De cara als comerços/professionals organitzadors oferim una nova via per a aconseguir que clients potencials i interessats en els seus productes/serveis vagin a provar-los.

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat