Partners


Què són els 'partners' de connecTerrassa?

connecTerrassa té quatre potes principals:

  1. Informació i formació: connecTerrassa ofereix informació sobre tendències en nous hàbits de consum i sobre el sector comerç i exposa casos d’èxit locals. Quant a formació, es deixa per a una segona fase, però la idea és oferir formació a mida per a grups reduïts. Donem resposta a la necessitat d’informació i formació que cal en un àmbit de canvis constants.

  2. Visibilitat: connecTerrassa ofereix una microsite dinàmica per a cadascun dels comerços, prestadors de serveis o professionals associats al projecte (amb URL pròpia). Donem resposta a la necessitat de tenir visibilitat digital, perquè els clients d’aquests comerços ja estan avançats en aquest àmbit, mentre que un percentatge altíssim de petites empreses no té presència digital, no és possible accedir-hi a través de la xarxa.

  3. Promoció: connecTerrassa ofereix una plataforma web que permet crear, gestionar i difondre promocions, ofertes, cupons descomptes,... pels propis comerços associats o directament a través de connecTerrassa. Donem resposta a la necessitat de fer publicitat i aconseguir vendes a curt termini a baix cost i arribant a un públic potencial segmentat.

  4. Dinamització OnOffLine i fidelització: connecTerrassa vol aconseguir molta audiència a través del seu web, però també a les principals xarxes socials i, sobretot, a la newsletter setmanal que envia setmanalment als consumidors. connecTerrassa promou accions digitals, però també offline, amb l’objectiu de fer arribar la marca dels associats als seus consumidors potencials. Organitza concursos, sortejos,... interactua, fa de nexe entre consumidors i comerços i promou l’accés dels consumidors a les seus físiques dels comerços associats i a les seves identitats digitals, si en tenen.

I, a tot això, cal sumar-hi una 5a pota, I AQUÍ HI ENTREN ELS PARTNERS. Es tracta de crear una bona i extensa cartera de serveis complementaris per als comerços associats de connecTerrassa. La idea és oferir un plus de qualitat als serveis propis que ja ofereix connecTerrassa a tots els comerços associats. ConnecTerrassa va arribant a acords amb diversos professionals i va ampliant la llista de 'partners' (consulteu-la aquí!). Entre els 'partners' actuals hi trobem informàtics, dissenyadors, experts en comunicació corporativa, etc... Si t'agradaria formar part de la llista de 'partners' de connecTerrassa, posa't en contacte amb nosaltres a marc@connecterrassa.cat.

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat