BiTer
Avinguda de Jacquard, 1 - 08222 - Terrassa - Barcelona

Presentació: 

L’Associació BiciTerrassa Club (BiTer) té com a objectiu la promoció de la bicicleta com a mitjà de transport i lleure normalitzat a Terrassa. Treballen des de l'any 2010 per aconseguir que Terrassa sigui una ciutat on tothom pugui desplaçar-se d’un punt a l’altre en bicicleta i de forma segura. Ho volen aconseguir promovent la cultura de la bicicleta, ensenyant a anar-hi a qui no en sàpiga amb la nostra Biciescola, promovent la pacificació de la circulació de cotxes i motos, augmentant la xarxa de carrils bici, instal·lant aparcaments de bicicletes arreu, denunciant punts conflictius i realitzant tot tipus de campanyes i accions de promoció.

Informació productes o serveis: 

Organitzen sortides fàcils amb bicicleta com ara els Bicidijous i Bicidiumenges per a tots els públics.

Fan classes per aprendre a anar amb bicicleta.

Participen als grans esdeveniments socials i culturals de la ciutat amb aparcaments vigilitats de bicicletes o punts d'informació: Cros Escolar, Picnic Jazz, Fira Modernista i Festa Major de la ciutat i la dels barris.

Els seus socis tenen una assegurança de responsabilitat civil en els desplaçaments amb bicicleta, assistència jurídica i descomptes en serveis i productes diversos.


Continguts de BiTer

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat