Club Handbol Terrassa
C/ de Badalona 4 i 6 - 08223 - Terrassa - Barcelona
937318779 722285565

Presentació: 

Des del 1953, el Club Handbol Terrassa ofereix l'entorn idoni per la pràctica de l'handbol a tots els nivells, amb equips des de prebenjamins a màsters per a tothom. Aquí pots trobar la història del club.

Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa, el Club Handbol Terrassa tenim la nostra seu al pavelló municipal de Can Jofresa.

Actualment, l'Handbol Terrassa tenim un total de 16 equips, entre els propis i els que tenim com a extraescolars en escoles de la ciutat.

La gestió del club es fa des del voluntariat de persones que estimem l'entitat i l'handbol. Oferim un servei de formació en la pràctica de l'handbol i també en valors en l'esport. 

També organitzem activitats socials com ara festes, torneigs solidaris, donació de sang i l'handbol al carrer. 
Els nostres entrandors fan sessions d'introducció a l'handbol a les classes de preparació física de primària i secundària de manera gratuïta i sota petició de les escoles de Terrassa.

El Club Handbol Terrassa, som handbol, som Terrassa.

 

Informació productes o serveis: 

Oferim entrenaments per a persones des de 5 anys, amb ganes de compartir un espai de salut i de pràctica esportiva amb equip. 

A categories de benjamí i aleví (de 6 a 11 anys), s'ofereix 2 entrenaments setmanals.
A partir d'infantil, a 12 anys (1r de l'ESO) són tres dies d'entrenaments. 

Els caps de setmana hi ha partits. Jugant alternativament a Can Jofresa i a un club de Catalunya els grans i de Terrassa o comarca els petits.

A les vacances de Setmana Santa, celebrem un casal per a jugadors i jugadores des de 5 anys a 14 anys. I per Nadal, sessions de tecnificació.

Tots els socis i sòcies del club tenim a descomptes dels nostres patrocinadors.

Contacta amb nosaltres per a més informació!


Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat