Codelearn Terrassa
Passeig Vapor Gran, 24 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937686654 657419504

Presentació: 

Codelearn neix amb la voluntat d’ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació als nens i adolescents.

Els socis fundadors sóm “insiders” de la indústria informàtica i, conscients de la importància en el món actual de la capacitat, no sols d’usar els ordinadors, sinó també de ser capaços d’entendre’ls i programar-los, van decidir d’ensenyar als fills.

Tal i com diu Google, el pensament computacional i la programació són l’habilitat del segle XXI i, probablement, una de les millors maneres d’invertir en l’educació dels nostres fills.

www.codelearn.cat/terrassa

Informació productes o serveis: 

EXTRAESCOLAR: Amb el mètode Codelearn aprendran programació i pensament computacional. Gràcies a això, podran crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… és la potència el pensament computacional, l’habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret.

→ Per a mes informació ompliu aquest formulari.

CASALS ESTIU, SS I NADAL: Durant l’època de classes i també a les vacances: els nens, nenes i joves d’entre 7 i 18 anys es poden apuntar a diferents campus, cursos i activitats on aprenen a treballar amb programes i tecnologies específiques. Els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que, a més, adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

→ Trobeu les diferents temàtiques i dates disponibles en el següent enllaç.


Continguts de Codelearn Terrassa

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat