DAP Defensa Animal Professional
Carrer Goleta, 19 - 08221 - Terrassa - Barcelona
605290108

Presentació: 

DAP (carrer de Goleta, 19, 3r pis 1a porta) és la marca registrada de l’Associació per la Defensa Jurídica dels Animals per Professionals pro Benestar Animal. És una entitat sense ànim de lucre, de protecció i defensa dels animals; constituïda l’any 2017 a la ciutat de Terrassa.

Els membres de l’associació són professionals experts en l’àmbit de la defensa dels animals.

Els ingressos de l’associació es destinen a la defensa dels animals a procediments judicials on pugui ser necessària l’assistència legal o la personació com a acusació popular. I, pel que fa als beneficis de l’associació, es reserva el 25% d’aquests per a donacions a causes benèfiques que tenen relació amb els objectius de l’associació.

Finalitats:

  • Vetllar per la protecció dels animals a tots els àmbits, inclòs el jurídic.
  • Comparèixer i ser part a procediments judicials o administratius on puguin estar afectats animals.
  • Vetllar per l’aplicació i compliment de la legislació vigent en matèria de protecció animal.
  • Proporcionar suport i educació continuada als propietaris i posseïdors d’animals no salvatges o a qualsevol persona relacionada amb els animals.
  • Portar a terme esforços amb l’objectiu d’augmentar el coneixement públic de les necessitats dels animals de companyia, de la importància de la tinença responsable dels animals de companyia i per a promoure el benestar animal en general.
Informació productes o serveis: 

Des de l’Associació DAP s’han dut i es duen a terme diferents projectes, tots en benefici del Benestar Animal. Un dels que actualment s’està realitzant és el Projecte Formació Benestar Animal; a través d’aquest projecte es vol oferir un servei educatiu de qualitat, assolint la millor formació i coneixements de tot l’alumnat, que hi participi, en referència al Benestar Animal.

El projecte esdevé, per tant, una eina educativa que recull diversos objectius; explicar a l’alumnat què es considera Benestar Animal; el compliment de les normatives; la conscienciació dels alumnes en vers el patiment dels animals i en relació a la responsabilitat a l’hora de tenir un animal de companyia, proporcionant-los eines bàsiques per saber què és maltractament animal, així com, donar a conèixer l’ampli ventall de Serveis que ofereixen els Ajuntaments, així com diferenciar l’adopció o compra d’un animal de companyia.

Per més informació sobre els projectes us podeu dirigir a l’Associació.

DEFENSEM ELS FETS QUE ELLS NO PODEN EXPLICAR.


Continguts de DAP (Defensa Animal Professional)

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat