Egara Energías Renovables Reciclable
Terrassa - 08221 - Terrassa - Barcelona
691658172

Presentació: 

Egara Energías Renovables Reciclable (EERR) neix al cor de dues persones (en Dani i en Xavi). Ambdós, sempre relacionats:

  • per “l'energia elèctrica” d'una mare, l'un…
  • i, la d'un avi —juntament amb els seus estudis— l'altre.

Aquesta empresa té, alhora, la seva llavor i/o embrió en la rauxa que tenen tots dos en reciclar i reutilitzar objectes, bo i donant-los una segona vida. Amb ella, pretenen un objectiu doble:

  1. Apropar a tothom i escampar arreu tot allò que té a veure amb les energies renovables: siguin eòliques, fotovoltaiques, aerotèrmiques...
  2. Ressuscitar, d'alguna manera, elements poc o molt relacionats amb la llum.

Esperen i desitgen poder ajudar la gent, posant un granet de sorra en aquest món prou malmès, per tal que sigui millor i més net.

El seu logo vol simbolitzar moltes coses. D'una banda, el sol i l'energia que dóna, els ocells amb el seu corresponent aleteig, l'empenta eòlica , els núvols i la pluja (amb l'aprofitament que cal fer d'aquesta aigua), la lluna que il·lumina la terra (de nit)… En ésser verda, el més important és que metafòricament esdevé com la còpia d'una quadra de la tribu mexicana Huichol. Aquesta ofereix una gran simbiosi amb la natura… El seu quadre els ha encisat i, justament per això, l'han escollit com a imatge de l'empresa.

VENDA DE MATERIAL PERSONALITZABLE

EERR tenen a la venda 4 "lots" de material per a energies renovables, plaques fotovoltaiques... Es tracte de diferents equips segons la quanitat de potència que es necessiti en cada cas. Es caracteritzen per la personalització i el baix cost dels deus productes (pressupostos a mida), ja que es poden adaptar a gran diversitat de necessitats dels clients. És per això que és important contactar-hi per explicar la situació concreta que es vol cobrir.

OUTLET

Així mateix, disposen un espai Outlet amb material elèctric.

CONTACTES:

Whatsapp a Javier (661859743)

Whatsapp a Dani (691658172)

 

Informació productes o serveis: 


Continguts de Egara Energías Renovables Reciclable

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat