Espai d'aprenentatge
Carrer de l'Era, 1 - 08221 - Terrassa - Barcelona

Presentació: 

ESPAI D’APRENENTATGE va néixer el 2017 a Terrassa oferint el MÉTODO WITS en exclusiva (sistema d'entrenament per millorar la concentració, l’atenció i la memòria per totes les edats en nens/nenes i adults).

Més tard, degut a la demanda de les famílies dels alumnes han ampliat els seus serveis: reforç escolar i suport en els deures per a primària i secundària, curs de tècniques d'estudi i estratègies d'aprenentatge per a primària i secundària, logopèdia, tallers per a alumnes amb dislèxia, orientació familiar, mindfulness (tallers per a adults i formacions docents, psicòlegs, terapeutes...) i mindfulness per a nens i nenes amb TDA/TDHA i ioga terapèutic per a adults (monogràfics per combatre l'insomni, ansietat i angoixa...)

També organitzen casals de Setmana Santa i estiu, on ensenyen a relaxar-se, repassaran el curs jugant, treballaran la nostra concentració, atenció i memòria, així com, les emocions amb tallers i manualitats creatives, jocs en anglès i molta diversió.

Informació productes o serveis: 
  • MÉTODO WITS - CENTRE EXCLUSIU - PROVA GRATUÏTA - AL SEU CENTRE O SERVEI EXTRAESCOLAR PER A ESCOLES. T'ajuden a millorar la concentració, l'atenció i la memòria. De forma lúdica, atenció individualitzada i grups reduïts. Millora el teu rendiment escolar o laboral. Per a totes les edats. Dues sessions per setmana de 30 minuts.

  • CURS TÈCNIQUES D'ESTUDI I ESTRATÈGIES D'APRENENTATGE: PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT. Treballen: motivació, autoestima, planificació del temps, organització de l'espai, tècniques d'estudi, aprofitament de les classes, concentració, preparar exàmens, preparar treballs, control ansietat davant els exàmens.

  • REFORÇ ESCOLAR: PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA.

  • DEURES AMB SUPORT.

  • LOGOPÈDIA. Primera visita gratuïta, atenció individualitzada.

  • TALLERS DE DISLÈXIA (sessions en grup o individualitzada).

  • ORIENTACIÓ FAMILIAR: analitzant cada cas familiar individualitzat, ajuden a les famílies a millorar la relació amb els seus fills/es amb un seguit de pautes i estratègies per treballar a casa.

  • MINDFULNESS: TALLERS PRÀCTICA DE L'ATENCIÓ PLENA I/O FORMACIONS PER ADULTS.

  • MINDFULNESS PER NENS/ES AMB TDA/TDHA.

  • IOGA TERAPÈUTIC: Monogràfics per combatre l'insomni, l'estrès, l'angoixa... grups o sessions adaptades individualitzades.


Continguts de Espai d'aprenentatge

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat