Juga i creix
c/ Sant Pere, 7, 1er - 08221 - Terrassa - Barcelona
647542114

Presentació: 

L'empresa va néixer el 2023, però l'experiència ve de lluny. Vaig treballar de psicòloga a diverses llars d'infants de Terrassa com La Segona Llar, l'Elefant, els Menuts, La granota... assessorant les educadores i les famílies, observant i fent teràpies amb els nens i nenes.

Aquest centre de psicologia infantil està adreçat a nens i nenes fins a 12 anys i a les seves famílies, per donar suport en tot allò relacionat amb els fills. Amb un enfocament cognitiu-conductual basat sobretot en el joc, a on l'infant se senti acollit/da i pugui expressar els seus sentiments i les seves emocions.

Per a les famílies es fan sessions de tècniques que poden realitzar a casa amb els seus fills i filles a fi de millorar el dia a dia i fer-lo més tranquil i relaxant.

Instagram: @juga_i_creix

 

Informació productes o serveis: 

PER ALS NENS I NENES: Emocions i conducta, reforç de l'autoestima, la confiança i millora del concepte d'un/a mateix/a. Reeducació i/o implementació d'hàbits (de son, alimentaris, d'ordre, de comportament). Identificació, reconeixent, validació, expressió i control de les emocions.

Reforç de tot tipus d'aprenentatges.

PER A LES FAMÍLIES: Sessions de tècniques i mètodes per organitzar el dia a dia dels infants de manera positiva, sense crits, en un ambient relaxat i reconfortant per a tots.


Continguts de Juga i creix

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat