La Chinata Terrassa
Carrer de la Font Vella, 5 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937343801 659867179

Presentació: 

La història de La Chinata es remunta a 1932, quan els nostres avantpassats van començar a moldre les olives de la nostra comarca, la Serra de Gata. En aquella època, s'obtenia l'oli d'almàsseres molt rudimentàries. Les olives eren triturades en els molins de pedra o empiedros i s'obtenia una pasta que, posteriorment, s'introduïa en una premsa per treure l'oli d'oliva. Es formaven capes de pasta separades per unes planxes circulars conegudes com els cofins, que es colocaven en una premsa, i pressionant s'obtenia l'oli d'oliva. Posteriorment, es decantava l'oli per separar el oliasses, que és com se l'anomenava a l'aigua i restes d'olives.

Avui dia, comptem amb els sistemes més moderns de mòlta i premsat, que tot i ser purament mecànics, poden extreure molta més quantitat d'oli de les olives, d'una manera neta i controlada, per garantir la qualitat de l'oli d'oliva verge Extra.

De la mateixa manera, conscients de la creixent inquietud dels nostres clients per consumir aliments sans i naturals, portem diversos anys fabricant una línia de productes d'alta gamma que englobem sota la marca "La Chinata Seleccions de Gourmets". Es tracta, sobretot, de productes elaborats amb el nostre millor oli d'oliva verge Extra, on  també hem afegit un altre tipus de productes com vinagres, mels, sals...

Així mateix, i reprenent els usos ancestrals que les antigues civilitzacions donaven a l'Oli d'Oliva, hem desenvolupat una àmplia gamma de productes de cosmètica basats en les propietats naturals de l'Oli d'Oliva Verge Extra. La nostra experiència extensiva en el treball de l'Oli d'Oliva, en la qual ja anem per la quarta generació, ens ha proporcionat el coneixement necessari per aprofitar a l'màxim les qualitats de l'Oli d'Oliva Verge Extra com a component en la cosmètica.

Informació productes o serveis: 
  • Olis
  • Gurmet
  • Cosmètica
  • Regals
  • Regals d'empresa
  • Ibèrics
  • Bodega
  • Llar

Continguts de La Chinata Terrassa

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat