LeX-it Advocats
Carrer Major, 30-32 4t 1a - 08221 - Terrassa - Barcelona
937050326 653502191

Presentació: 

LeX-it és un despatx d’advocats especialitzat en dret laboral i civil. Com a despatx va néixer l'any 2014, amb la voluntat de convertir-se en referent per la seva expertesa, tracte i atenció a cada un dels seus clients.

S’orienten tant a particulars com a empreses, i ho fan amb la garantia del màxim compromís, orientats a resultats, treballant amb professionalitat i honestedat.

L'objectiu principal de LeX-it és que els clients quedin contents i satisfets amb la seva feina. Els podeu conèixer millor i trobar més informació si visiteu el seu lloc web: www.lex-it.cat o la seva pàgina de Facebook.

Informació productes o serveis: 

Assessorament i defensa de persones i empreses en les àrees laboral i seguretat social (reclamacions salarials, accidents de treball, acomiadaments, prestacions de seguretat social, incapacitats laborals, jubilació, reestructuracions d’empreses, recursos contra infraccions i sancions de la inspecció de treball, ERTOs i EROs, etc) i civil (arrendaments d’immobles, compravendes, herències i testaments, reclamacions civils, dret immobiliari, incompliments contractuals, contractes bancaris, targetes revolving, swaps i collars, clàusules sòl, IRPH, operacions bancàries irregulars, etc).


Continguts de LeX-it Advocats

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat