Merceria Rambla
Rambla d'Ègara, 174 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937885689 628289589

Presentació: 

Merceria Rambla és una botiga familiar fundada per en Pere i la Beneta l'any 1946. Aquesta botiga s'ha anat actualitzant fins al dia d'avui mantenint sempre l'essència de botiga de proximitat.

I, que és una merceria? Doncs, és aquell lloc on es venen cintes, botons, agulles... Però aquí, a més, podreu trobar-hi un ampli ventall (si! Ventalls també en tenen) d'articles de regal com billeteres i carteres de pell, mitges i mitjons, mocadors o la primera posta dels nadons entre d'altres.

Informació productes o serveis: 

Podeu trobar-hi una gran varietat de complements de la merceria clàssica (fils, genolleres, cosidors, puntes i passamanaries...) i de tendència.

Els articles de labors són perfectes per als amants del "do it yourself".

  • Patchwork: teles, fils i complements

  • Ganxet i mitja: llanes, agulles, ganxets...

  • Punt de creu i mig punt: fils i tapissos

Descobriu també el seu assortiment d'articles de pell de qualitat de cases amb renom com Pielnoble, Adapell o Lugupell (carteres, billeters, clauers...), i complements com bufandes, guants o paraigües de les marques Cacharel, Bargués o Perletti.


Continguts de Merceria Rambla

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat