Omple Buits
Carrer Bailèn, 73 - 08224 - Terrassa - Barcelona
931721586 654279873

Presentació: 

Omplebuits neix de la unió de dos professionals amb una àmplia experiència en arquitectura, disseny d'espais interiors, locals comercials, aparadors, estands, escenografia… Unint l’experiència tècnica amb el disseny i la part artística, aconsegueixen crear espais únics.

Entenen el disseny com a procés creatiu, totalment personalitzat per a cada client, estudien les seves necessitats i definieixen solucions funcionals per a cada espai. El resultat són espais sensibles a cada client i a les seves necessitats.

Informació productes o serveis: 
  • Ofereixen un tracte personalitzat, s'adapten a les vostres necessitats i pressupost. Treballen per aconseguir finalitzar el treball en el menor temps possible. El seu objectiu és la vostra satisfacció.
  • Ofereixen assessorament gratuït.
  • Omplen espais buits i en creen de nous. Modifiquen els que necessiten ser reformats.
  • Treballen per a crear espais agradables, comfortables, funcionals i estètics, amb l'objectiu de satisfer els vostres desitjos, amb la finalitat que pogueu desenvolupar adequadament el descans, activitat i oci.
  • Cerquen els materials, mobiliari, llums... aconseguint l'encaix perfecte.
  • Busquen espais sostenibles, creatius, funcionals i adaptats a les necessitats de cada client.
  • Transformen els espais per a millorar la vostra qualitat de vida.

Feu un tomb pel seu web i no dubteu a posar-vos-hi en contacte, de ben segur que trobaran la solució perfecta a les vostres necessitats.


Continguts de Omple Buits

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat