Projecte Interval
- - - - Terrassa - Barcelona
610623428

Presentació: 

Projecte “Interval”. Perquè visquis EL TEU espai de canvi.

Quan parlem de salut i benestar l'hauríem de valorar a tots els nivells, fins i tot a la cosmètica, ja que tot producte que ens posem sobre la pell, aquesta ho absorveix i passa al nostre interior.

Per això, Projecte Interval aposta pels productes Ringana: una marca sostenible, ètica, respectuosa amb la pell i el medi ambient. Aquests productes no utilitzen cap tipus de conservants artificials ni olis minerals, ni productes genèticament modificats. Un fet que, juntament amb el fet de fer servir matèries primeres certificades de màxima qualitat, els permet obtenir el segell d'ECOCERT (segell ecològic).

Contacta amb ella i t'assessorarà per tal de conduir-te cap a una vida més saludable i sostenible. El seu focus és portar a totes les llars productes de primera necessitat per millorar el seu benestar i unir esforços per tal de fer un món més sostenible.

En comprar els productes de Ringana a través de Projecte Interval, tindràs molts més beneficis, ja que entraràs a formar part de la meva xarxa i obtindràs promocions exclusives, consells sobre alimentació i hàbits de vida amb l'objectiu d'ajudar-te amb tot el meu coneixement a cuidar-te la pell i treure-li tota la màxima esplendor amb el respecte que es mereix.

 
Informació productes o serveis: 

Projecte Interval us presenta la seva marca d'alta cosmètica natural de confiança: Ringana. Una marca que té cura de la teva pell alhora que respecta la teva salut i el medi ambient.

Els productes Ringana ideals son per a la teva pell i els suplements naturals t'ajudaran a equilibrar el teu organisme.


Continguts de Projecte Interval

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat