Ruminteriors
Carrer del Vall, 5 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937894675

Presentació: 

Ruminteriors és un estudi d’interiorisme de Terrassa implicat en tot el que realitza amb l’objectiu de treure el màxim rendiment a l’espai disponible.

Analitzem i busquem solucions funcionals, originals, avantguardistes i estètiques, tenint en compte les característiques de cada espai.

Cada projecte es du a terme a partir d’un estudi rigorós i personalitzat l’espai, resolvent les premisses i condicionants del projecte a través del disseny de mobiliari, il·luminació i l’ús d’elements estructurals.

Conèixer bé les necessitats del client és un element important per poder dissenyar un bon projecte d’interiorisme. És per això que donem especial importància al tracte personal.

La nostra feina d’interioristes consta des de la distribució d’un sol espai fins la reforma integral d’habitatges, espais comercials, oficines o botigues.

Els projectes es desenvolupen mitjançant plànols, perspectives, memòries i pressupostos amb diferents opcions, per dotar al client de la màxima informació.

Som un equip professional d’interioristes que des de 1998 hem anat consolidant la nostra experiència realitzant un ampli ventall de projectes, treballant estretament amb un equip d’industrials i col·laboradors amb els quals coordinem i controlem tot el procés de disseny i execució del projecte, assolint els objectius marcats.

Informació productes o serveis: 
  • Obra nova.
  • Rehabilitació i reforma d'establiments comercials, oficines i habitatges
  • Disseny de mobiliari.

Continguts de Ruminteriors

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat