Salt Idiomes
Sant Francesc, 18 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937893895 683650423

Presentació: 

Molt més que una escola d'idiomes!

Salt Idiomes va néixer el 1988 com una modesta escola d'idiomes amb més il·lusió que recursos. Avui, més de trenta anys després, ens enorgulleix dir que comptem amb tres escoles a Terrassa, tenim una plantilla de més de 60 professors, impartim classes a més de 1.800 alumnes cada any i mantenim intacta la il·lusió dels nostres inicis.

Els nostres alumnes ens trien per la nostra metodologia comunicativa, pel dinamisme de les nostres classes, per la professionalitat dels nostres professors, per l'ús de les noves tecnologies a les nostres aules i per la varietat de serveis complementaris que oferim.

Som especialistes en l'ensenyament d'anglès, japonès, alemany, francès i coreà. A més, som un centre acreditat per a la preparació dels exàmens de Cambridge i un centre examinador dels exàmens d'Oxford.

Tot això fa que escollir Salt Idiomes sigui apostar sobre segur. Amb Salt Idiomes, aprens.

Sempre lligats a la nostra ciutat, Terrassa, promovem accions socials col·laboratives, amb el Banc de Sang, la Biblioteca Central de Terrassa, etc. o fent créixer l'esport amb el patrocini d'equips base del Club Natació Terrassa.

Et convidem a venir a les ACTIVITIES CLUB, que són divertides activitats on practicar l'anglès en un entorn més social i informal. Són obertes a tothom, no cal ser alumne i cada mes tenim moltes propostes. Consulta les nostres xarxes socials o la nostra WEB.

A Terrassa SALT idiomes hi té 3 escoles:

 

Informació productes o serveis: 
  • Cursos d'anglès per a nens/es, joves i adults
  • Cursos presencials i online, Casals d'estiu i intensius
  • Especialistes en l'ensenyament d'anglès, japonès, alemany, francès i coreà
  • Centre acreditat per als  exàmens de Cambridge
  • Centre examinador dels exàmens d'Oxford
  • Formació en idiomes i destreses pel desenvolupament personal per a Empreses
  • Activities Club - un club obert a tothom on practicar anglès:  Story Time, Salturdays, AfterWork, Magical Night, etc...

Continguts de Salt Idiomes

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat