Shakyamuni
Plaça de Salvador Espriu, 2 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937336802 669201615

Presentació: 

El centre ha estat creat des de la il·lusió i l'esforç sent conscients en tot moment de poder cuidar i mimar persones que necessiten veure's belles.

Un espai exclusiu on tots els seus tractaments es caracteritzen pel detall i la qualitat. La seva esteticista, així com la contínua aportació de noves tecnologies i un correcte diagnòstic, els permeten donar excel·lents resultats a les clientes.

Conèixer la cosmètica i l'aparell és imprescindible, diagnosticar l'inestetisme que preocupa a la clienta, unint aquestes dues eines, tracen un pla d'acció per a una feina ben feta.

 

Informació productes o serveis: 

TRACTAMENTS CORPORALS

HIGIENE I EXFOLIACIÓ D'ESQUENA

El tractament dʻesquena està especialment enfocat a mantenir la pell neta i hidratada. Oxigenen la pell per assecar i reduir els porus.

HIDRATACIÓ I EXFOLIACIÓ CORPORAL

Està enfocat a consentir tota la pell del teu cos per oferir-te un teixit lluminós, suau i molt més sa.

Aquesta teràpia consta de diverses etapes. Durant la primera fase el pacient es tomba de cap per avall i es duu a terme una exfoliació en cames i esquena mitjançant un píling corporal. Aquest píling permet eliminar impureses i cèl·lules mortes.

La segona fase consisteix a fer una hidratació intensa. Aquesta es porta a terme aplicant una màscara nutritiva i cobrint la pell amb un plàstic especial que incrementa la temperatura. La calor obre els porus i permet que la loció hidratant penetri de forma profunda a la pell.

CEL·LULITIS

La cel·lulitis o pell de taronja és una acumulació de teixit adipós en determinades parts del cos que afecta el 99% de les dones i compromet l'estètica de la pell de cuixes, glutis, abdomen i braços principalment.

Les principals causes d'aquest trastorn són: mala circulació sanguínia, factors genètics, vida sedentària i problemes hormonals, raó per la qual pot afectar per igual persones primes o amb sobrepès.

FLACIDESA

La flacciditat corporal és la pèrdua de fermesa de la pell com a conseqüència de la disminució de fibres de col·lagen i elastina. L'envelliment, l'embaràs i el sobrepès són les causes més comunes de la flacciditat, condició que sol afectar majoritàriament abdomen, pit, glutis i braços.

TARTAMENTS FACIALS

La pell del rostre és la més fina i delicada de tot el cos. Tractaments facials per combatre les imperfeccions i flacciditat o fer una neteja profunda. Gaudeix de la seva varietat de tractaments professionals adaptats de manera personalitzada, que et permetran lluir una pell perfecta, estètica i saludable.

HIGIENE I EXFOLIACIÓ

Utilitzant la tecnologia més moderna, a Shakyamuni Estetica Avanzada han desenvolupat el mètode d'higiene total. Un tractament que barreja a la perfecció una solució salina i oxigen de pressió. Posteriorment, depenent de les necessitats de cada pell apliquen un còctel de sèrum personalitzat que acabarà d'aportar l'elasticitat i lluminositat que tota cara necessita. Aquesta és la clau del tractament.

PÍLINGS

És un dels millors tractaments estètics, ja que permeten atendre més d'una afecció alhora. Una sola sessió de píling és suficient per notar canvis importants en l'aspecte i la salut de la pell.

PíLING QUÍMIC

El píling químic consisteix a aplicar sobre la superfície de la pell a tractar una sèrie de productes, majoritàriament àcids, per aconseguir una exfoliació que elimini les capes superficials de teixit.

Hi ha diferents tipus de pílings:

  • Píling superficial: per tractar taques, acne i reactivar la pell jove.

  • Píling mitjà: per tractar lesions cutànies, arrugues fines i cicatrius.

  • Píling profund: per tractar l'envelliment sever.

ÀCID HIALURÒNIC

L'àcid hialurònic (H.A.) és un sucre molt abundant al cos humà de manera natural la funció del qual és la d'hidratar, ja que reté l'aigua entre les seves molècules i la manté dins dels teixits cutanis.

Els tractaments amb àcid hialurònic són un sistema preventiu excel·lent de l'envelliment de la pell, ja que no només serveix per atenuar les marques del pas del temps sinó que ajuda a prevenir-ne l'aparició.

El seu ús està indicat per donar volum als teixits i hidratar-los en profunditat.


Continguts de Shakyamuni

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat