Styl Mobles
Carrer de la Palla, 16 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937369670

Presentació: 

Styl Mobles és una històrica botiga de Terrassa. Regentada per la Roser Ruiz, amb 13 anys d’experiència al carrer Topete, des del passat 8 de feber de 2014, han començat una nova etapa en ple centre de la ciutat, en un carrer que té un carisma i un “ganxo” especial. Els trobareu en ple Carrer de la Palla, al número 16.

A aquests més de deu anys de negoci propi cal sumar-hi tota l’experiència anterior en el sector, ja que porten en el món del moble des del 1984.

Més que per ser una botiga de mobles, el seu punt fort és el taller, ja que els permet oferir mobles a mida, i poden donar resposta a necessitats concretes dels clients. I, més concretament, tenen molta experiència en moble juvenil i infantil fet a mida, i en armaris i vestidors, entre altres.

A Styl Mobles s'abasteixen del propi taller i de les millors firmes proveïdores. Des d’Styl Mobles es pot oferir una reforma integral, no només ofereixen el què poden fer des del taller o els mobles que aporten els seus proveïdors, sinó que poden oferir tot tipus de mobles, sofàs, matalassos, complements, llums,... i, a més ofereixen la reforma integral, ja que si el client vol pot despreocupar-se de tot, ja que ells poden portar-li electricistes, arquitectes, constructors,... tot el què una llar pot necessitar.

 


Continguts de Styl Mobles

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat