Synusia
Carrer de Montserrat, 136 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937339421

Presentació: 

Synusia és més que una llibreria. És un espai sense ànim de lucre que explora noves formes de diàleg i intervenció en el teixit de la ciutat i a les xarxes socials. Situat al carrer Montserrat, 136, de Terrassa, l’equip de Synusia proposa i genera continguts crítics des de la seva llibreria, o a través de la programació i cursos d’autoformació que realitza.

Informació productes o serveis: 

LLIBRERIA. A Synusia hi trobaràs materials sobre pensament polític, economia crítica, estudis postcolonials, moviments socials, ciutat i estudis urbans, història, filosofia, assaig, feminismes, tecnopolítica i cultura lliure, agroecologia, salut i alimentació, participació ciutadana, contra-cultura, música, poesia, cinema i televisió, imatge i fotografia, teatre, narrativa, llibre il·lustrat, còmic o narrativa infantil. I també és llibreria de proximitat: hi pots encarregar aquells materials dels que no disposem.

ESPAI CULTURAL. Synusia ofereix una àmplia proposta d'agenda setmanal, amb presentacions de llibres, xerrades i debats, projeccions audiovisuals, tallers, activitats infantils, cicles temàtics i vermuts literaris. Com a agència cultural, acull propostes d'altres iniciatives de Terrassa amb les quals generar xarxes d'afinitat. A la xarxa social hi trobareu el contingut de les seves activitats, i és on es busca també construir una comunitat amb la qual pensar i actuar. Es proposen cursos de Formació que busquen explorar aquells temes que ens interpel·len a buscar espais de discussió i pensament comú.

LES XARXES DE SYNUSIA. Synusia compta amb el suport dels i les sòcies de l'espai, que amb la seva aportació, contribueixen a la viabilitat del projecte. Per a més informació sobre el funcionament del sistema de socis, pots clicar aquí. Finalment, Synusia com a projecte i empresa social forma part de l'espai Ateneu Candela generant formes de treball, discussió col·lectiva i gestió dels recursos comuns amb els seus membres.

 


Continguts de Synusia

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat