Tina Prat
Raval de Montserrat, 60 - 08221 - Terrassa - Barcelona
936117707

Presentació: 

Tina Prat és un saló de bellesa especialitzat en alta imatge personal i tractaments corporals ecològics [àlbum de fotos]. El nostre segell únic es basa en l’art de dialogar, de respectar i de potenciar el caràcter i l’expressió visual úniques de cada persona amb el clar objectiu de capturar i revelar la bellesa amb una visió del cos en conjunt.

Començant per millorar la salut i el benestar del cos, continuant amb tractaments estètics específics naturals, i culminant amb la part d’imatge personal més important: el treball de l’estil natural de cada cabell.

Pentinem i tallem el cabell en la seva pròpia i lliure caiguda, amb el seu to natural de color, amb un volum equilibrat i finalment estilitzant-lo de forma intensament creativa, perquè provoqui un record sorprenent, admirable i especial.

Amb una tècnica de perruqueria d’innovació, d’investigació de tendències i d’experimentació creativa aconseguim sorprenents resultats d’imatge personal d’avantguarda i evocativa de la bellesa, inspirant-nos en la natura i en els estils creatius més punters i exigents de les passarel·les de moda internacionals.

Creiem que el benestar del cos és primordial per aconseguir la més alta imatge personal i amb materials i tractaments professionals 100% ecològics assegurem els resultats amb la màxima qualitat possible i amb la màxima cura de la teva imatge, del teu cos i del teu planeta.

Informació productes o serveis: 

Tina Prat és un saló de bellesa especialitzat en alta imatge personal i tractaments corporals ecològics. Tractaments de Bio Perruqueria i Bio Estètica complets amb productes naturals i ecològics.


Continguts de Tina Prat

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat