Ultreia Projects
Carrer del Cardaire, 13 - 08221 - Terrassa - Barcelona

Presentació: 

Ultreia Projects és un projecte d'emprenedoria dedicat a la creació i actualització de pàgines web, i a la impartició de tallers i formacions relacionades les noves tecnologies.

L’objectiu d’Ultreia Projects és que tots els particulars, pimes, emprenedors o petits comerciants tinguin presència a Internet amb un projecte web adequat a la seva mida i a la de la seva empresa o comerç.

Per altra banda, Ultreia Projects també té com a objectiu millorar el dia a dia tecnològic de les persones o empreses realitzant tallers i formacions informàtiques que faran augmentar la seva productivitat aplicant les últimes eines informàtiques del mercat.

Informació productes o serveis: 

Ultreia Projects ofereix tres tipus de serveis:

  • Disseny de pàgines web:

Ultreia Projects crea tot tipus de projectes web, com ara pàgines corporatives, botigues eCommerce, pàgines web per a celebracions, portals de formació en línia i pàgines web a mida.

  • Actualització de pàgines web:

Ultreia Projects actualitza pàgines web senceres o fa les modificacions necessàries per deixar les pàgines web antigues amb una aparença moderna, visibles en tot tipus de dispositius i ben posicionades als cercadors.

  • Formacions, tallers i xerrades

Ultreia Projects realitza tallers de xarxes socials, de creació de vídeos, de presentacions, d’assessorament en xarxes socials o de posicionament web entre d'altres.

Són tallers totalment pràctics de temes relacionats amb les noves tecnologies i les xarxes socials.

Les formacions que imparteix Ultreia Projects en coworkings, en centres de formació o en empreses són cursos presencials relacionats amb la informàtica, com ara cursos d'office avançat o de creació de pàgines web.

Per últim, Ultreia Project realitza xerrades d’emprenedoria i de gamificació en congressos, empreses o esdeveniments.

Ultreia Projects et vol ajudar, vols que tinguis presència a Internet, ja sigui amb una pàgina web, amb una botiga virtual o amb un blog i et vol formar i assessorar tant tècnicament com en xarxes socials i posicionament.

Consulta tots els serveis que ofereix Ultreia Projects a:

https://ultreiaprojects.com

https://ultreiaprojects.com/servicios/


Continguts de Ultreia Projects

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat