Curiosity&Learn ofereix en promoció durant el mes de setembre la matrícula gratuïta per a extraescolars


Curiosity&Learn (carrer Cardaire, 30 Terrassa) ofereix, a tots els alumnes que s'apuntin durant el mes de SETEMBRE la matrícula gratuïta per a les seves extraescolars.

Curiosity&Learn, Academy BQ Terrassa, és una empresa dedicada a la formació de robòtica, programació, realitat virtual, disseny i impressió 3D pensat per a alumnes a partir dels 6 anys.

Formen a través del joc i la manipulació fent descobrir als nens el seu món. Volen que la curiositat del saber mai s'acabi i, així, aconseguir que els nens puguin veure, entendre i conviure amb les eines del demà, comprenent que aquestes estan a l'abast de tothom.

A través del joc reten als nens amb projectes a curt termini que engloben programació, robòtica, impressió 3D... aprenent d’aquesta manera ciències, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques (STEAM).

Aquestes eines ajudaran a adquirir habilitats i competències necessàries pel dia de demà. La COMISSIÓ EUROPEA diu: la demanda de professions relacionades amb STEAM anirà amb augment en comparació a la resta de professions.

Per a més informació, cliqueu aquí.

Especial Extraescolars i tornada a l'escola 2019

Comerç / Professional: 
Dates promoció: 
dilluns, 16 setembre, 2019 - 10:00 a dilluns, 30 setembre, 2019 - 20:00

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat