Aida Lleyda (Arrels Yoga): «El ioga és per a tothom, no cal tenir força o ser flexible, tot això i més arribarà amb la pràctica»


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 4 minuts

  dimarts, 31 octubre, 2023 - 17:15

   

  L'Aida Lleyda és instructora de ioga, formada a les millors escoles de ioga, meditació i mindfulness i certificada com a instructora de Hatha, Ashtanga i Vinyasa Yoga. També és professional de mindfulness i educació emocional per a infants i adolescents. Parlem amb ella dels seus inicis i la seva decisió d'emprendre per crear Arrels Yoga.

  —Aida, quan i com et vas iniciar al món del ioga?

  El ioga va arribar a la meva vida de la mà d'una companya de la carrera, ara farà deu anys. Quan recordo aquelles primeres sessions somric i em sento agraïda. Des del primer dia el ioga m'ha fet sentir en pau i feliç. El març del 2020 just a l'inici de la pandèmia vaig començar a practicar de forma regular, llavors vaig decidir formar-me i en un tancar i obrir d'ulls la pràctica del ioga es va convertir en una rutina diària, en un hàbit saludable, en una cita imprescindible per estar amb mi i cuidar-me. 

  —Quan va néixer Arrels Yoga i com definiries el teu projecte?

  Arrels Yoga neix durant la pandèmia, amb la missió de formar part del canvi educatiu dins i fora les aules. Per contribuir a construir una societat més sana, conscient i respectuosa amb si mateixa i els altres, una societat més amable, sostenible i feliç. Des de llavors cada pas important ha anat donant forma i estructura al que primer era un projecte amb el llançament d’Instagram el setembre del 2021 i ara ha passat a ser una empresa, amb el llançament de la pàgina web el setembre del 2023. La visió d’Arrels Yoga és acompanyar a les noves generacions i els qui en tenen cura a créixer connectades amb els seus recursos naturals. Així aprenent a gestionar les emocions i resoldre els conflictes amb harmonia i autonomia. 

  «La visió d’Arrels Yoga és acompanyar a les noves generacions a créixer connectades amb els seus recursos naturals»

  —A Arrels Yoga ofereixes diversos tipus de serveis dirigits a famílies, infants, escoles… fins i tot a empreses… Explica’ns quins serveis ofereixes. I, com els podríem classificar segons a qui es dirigeixin.

  Totes les sessions, formacions, tallers i experiències amb Arrels Yoga busquen nodrir el cos, la ment i el cor i fer un treball integral per promoure la salut i el benestar de les persones.

  Dins l’àmbit escolar he creat el projecte Mirant cap endins dirigit a totes les escoles de la ciutat, públiques, privades, concertades i d’alta complexitat, amb l’objectiu d’enriquir tota la comunitat educativa a través del programa MCE per infants de 3 a 12 anys, la formació MCE per docents i els tallers MCE per famílies amb infants de 3 a 12 anys.

  Fora l’àmbit escolar imparteixo sessions de ioga en família per a infants de 3 a 6 anys i de 7 a 12 amb ganes de compartir el joc i créixer junts. Sessions de ioga per a adults, principalment mares que busquen una cita amb ells per cuidar de la seva salut física, mental i emocional. I com a novetat aquest any, hem llançat les celebracions de la roda de l’any en plena naturalesa, dirigit a dones amb ganes de ritualitzar-se i famílies amb ganes de celebrar-se.

  Dins l'àmbit laboral, Arrels Yoga ha creat una formació per a empreses dirigida als treballadors, centrada en la reducció de l’estrès laboral, la millora de la gestió emocional, l’assertivitat i la resolució de conflictes per promoure l'augment del rendiment personal i laboral. A més a més de les experiències de team building dirigides aquelles empreses que volen conèixer els seus treballadors i desitgen millorar la comunicació interna i potenciar el treball en equip.

  —Què li diries a algú que es vol iniciar en el ioga? Com ho ha de fer? Què li pots oferir?

  Primer de tot li diria "benvingut/da a aquest camí d’autodescobriment i autocura, estic segura que aprendràs molt i et convertiràs en una millor versió de tu que encara no coneixes. Endavant."

  El ioga és per a tothom, no cal tenir força o ser flexible, tot això i més arribarà amb la pràctica. La transformació és imminent, i comença a la ment així que deixa anar les expectatives i gaudeix mentre et dediques aquest moment per tu.

  Hi ha tants estils de ioga com mestres, tria i remena, aquí Terrassa som molts i segur que el teu t'està buscant.

  I gaudeix, gaudeix d’aquest camí, la vida és només ara.

  «El ioga és per a tothom, no cal tenir força o ser flexible, tot això i més arribarà amb la pràctica»

   

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat