Descobreix el programa "Mirant cap endins" [Arrels Yoga]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 15 novembre, 2023 - 09:00

   

  Aida Lleyda, fundadora d'Arrels Yoga i mestra de ioga, mindfulness i educació emocional, us presenta el programa "Mirant cap endins" un programa d'educació emocional dirigit a infants de 3 a 12 anys, docents i famílies, amb l'objectiu d'enriquir tota la comunitat educativa.  

  El programa "Mirant cap endins" dirigit als infants té com a objectiu acompanyar-los i ajudar-los a:

  • desenvolupar l'atenció,
  • fomentar l'autoregulació i
  • promoure l'amabilitat cap a ells mateixos i cap als altres.

  "Ensenyar-los a aprendre a mirar cap endins perquè puguin entrar en contacte amb els seus recursos personals".

  Totes les sessions del programa busquen nodrir el cos, la ment i el cor de l'infant, fent un treball integral a través de la pràctica del mindfulness, el ioga i l'educació emocional.

  Pots descobrir al Programa MCE per a infants a través dels tallers 1:30 h que trobaràs publicats a la guia d'activitats educatives de l'Ajuntament.

  O reunir-te directament amb l'Aida per conèixer tot el programa i traçar junts un full de ruta que cobreixi les necessitats del centre i dels vostres infants.

  També podeu gaudir de la Formació MCE per docents un programa que acompanya al docent a crear una rutina d'autocura personal i construir un clima de benestar a l'aula. A més a més de donar eines al docent per acompanyar als seus alumnes a continuar desenvolupant l'atenció, l'autoregulació i l'amabilitat.

  Si ho tens clar, posa't en contacte amb Arrels Yoga i el Centre de Recursos Pedagògics perquè us la pugui finançar.

  I si vols incloure i mimar a les famílies, els Tallers MCE per a infants i famílies és la proposta perfecta. Així les famílies poden gaudir i aprendre de l'evolució i el creixement que fan els infants a l'escola.

  Tant si ets mestra, mare, formes part de l'equip directiu o de l'AFA i tens ganes que us vingui a conèixer, posa't en contacte amb Arrels Yoga.

  [+INFO]

  --

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat