FAQs - Formació de 200 h: Aprofundiment en el ioga [Yoga One]


 • Etiquetes: faqs, Yoga One Terrassa | Temps de lectura: 3 minuts

  dijous, 4 abril, 2024 - 11:00

   

  FAQs | Formació de 200 h: Aprofundiment en el ioga

  Formació de 200 h: Aprofundiment en el ioga [Yoga One]

   

  M'estic plantejant participar-hi, però no sé si és per mi perquè…

  —Fa poc temps que practico - no sóc super flexible

  Si ets aquí, si t'interessa el ioga, aquesta formació és per a tu. Cada persona té un camí del ioga diferent, però el ioga ens uneix. Sigui com sigui la teva pràctica, la nostra formació està dissenyada per a principiants de tots nivells. A més, no només aprendràs les postures i tècniques de respiració, sinó també la filosofia darrere del ioga, l'anatomia aplicada i com guiar-ne d'altres de manera segura i efectiva.

  —Realment no vull convertir-me en professor de ioga

  L'objectiu principal és brindar-te les eines necessàries per aprofundir en la teva pràctica personal i, si vols, convertir-te en un instructor de ioga certificat. El camí del ioga de cadascú és diferent i aquest és només un pas.

  —Quins beneficis m'aportarà?

  A més de millorar la teva flexibilitat, força i benestar general, aquesta formació us brindarà altres eines que us ajudaran en el vostre dia a dia, com gestionar l'estrès, augmentar la consciència corporal i trobar un sentit de pau interior.

  Formaràs part de la YoTribe, una comunitat de persones apassionades pel ioga, que esdevindrà una font invaluable de suport i motivació en el teu viatge.

  —Encaixa amb el meu ritme de vida?

  Sabem que no pares al teu dia a dia. És per això que la nostra formació es durà a terme durant tot un curs escolar. 10 caps de setmana repartits en 1 cap de setmana al mes des d'octubre 24 a juny 25.

  La resta del temps seria beneficiós que practiquis ioga (al teu centre de preferència) per mantenir aquests beneficis. Per poder obtenir el títol de la formació són obligatòries 50h de pràctiques i tens 2 anys per fer-los.

  —Com és un cap de setmana de formació?

  La nostra formació es divideix en mòduls que comprenen diferents aspectes del ioga, des de la pràctica física fins a la teoria i l'ensenyament. Cada mòdul es construeix sobre l'anterior per proporcionar una comprensió integral del ioga. A més, oferim pràctiques guiades, discussions en grup i sessions de mentoria per enriquir la teva experiència.

  Un exemple d’un dissabte podria ser: Comencem a les 8 del matí amb una pràctica llarga de 2 hores, pararem per prendre un te i seguim amb un taller d’anatomia i alineació. Mengem i seguim amb la didàctica, aprenent a seqüenciar i dictar una classe i acabem amb un relat mitològic sobre Ganesha, el déu amb cap d'elefant.

  —Quina diferència hi ha entre Hatha i Vinyasa Ioga?

  En resum, el Hatha Ioga se centra en l'alineació i la realització de postures de forma estàtica, mentre que el Vinyasa Ioga s'enfoca a la fluïdesa del moviment, sincronitzant la respiració amb les postures. A la nostra formació, combinem el millor de tots dos per oferir-te una pràctica equilibrada i dinàmica.

  Especial Yoga One Terrassa

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat