Un programa per enriquir tota la comunitat educativa: Mirant cap endins


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 11 octubre, 2023 - 09:00

   

  En l'actualitat, el món de l'educació ha evolucionat més enllà de la transmissió de coneixements acadèmics, obrint la porta a un enfocament holístic que promou el benestar emocional i mental dels infants. En aquest context neix el programa Mirant Cap Endins, creat per Arrels Yoga, amb l'objectiu de donar suport a tota la comunitat educativa en el desenvolupament de l'atenció, l'autoregulació i l'amabilitat cap a un mateix i cap als altres.

  El programa busca fomentar l'autopercepció i l'autoconeixement, afavorint l'observació, l'escolta atenta i la descoberta de l'ésser interior. Els infants, docents i famílies són convidats a aturar-se, observar-se i descobrir-se, explorar-se, acceptar-se i estimar-se en un ambient segur i respectuós. A través del ioga, el mindfulness i l'educació emocional, el programa nodreix el cos, la ment i el cor, per fer un treball integral de la persona, acompanyant-la a connectar amb els seus recursos personals i aprendre a gestionar les seves emocions de manera positiva.

  • T’agradaria oferir noves eines als infants per millorar l’atenció?
  • Aspires a construir una societat més amable, sana i respectuosa?
  • Vols fomentar l’autoregulació emocional dels infants?

  Si la resposta és sí, posa't en contacte amb mi i juntes traçarem un full de ruta per revolucionar el teu benestar i el dels infants dels qui tens cura.

  Amb el programa MCE per infants, la formació MCE per docents o els tallers MCE per infants i famílies pots enriquir tota la comunitat educativa o només aquella part que més ho necessiti.

  Disponible de setembre a maig, en horari lectiu, adaptat a mida per fer front a les necessitats reals del teu centre educatiu.

  Més informació:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat