27 d'octubre (9.00 h) | Primer congrés del videojoc indie a la ciutat de Terrassa «Indie Games TRS»


Data: 
divendres, 27 octubre, 2023 - 09:00 a 20:00
Descripció activitat: 

 

L'Ajuntament de Terrassa i el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la UPC organitzen el primer congrés de la indústria del videojoc indie a Terrassa, l’"Indie Games TRS", que tindrà lloc el 27 d’octubre de 9 a 20 h a l’Auditori de Terrassa i el CITM.

El congrés, adreçat a empreses, universitats i ciutadania, donarà a conèixer els projectes existents a la ciutat i la capacitat de creixement d’aquest sector. Comptarà amb xerrades d’indústria, un corner d’exposició i networking, un congrés acadèmic o simpòsium i una Game Jam, que se celebrarà del 20 al 26 d’octubre de forma virtual i estarà oberta a persones creadores, estudiants de videojocs o mitjans digitals, entre d’altres.

Per assistir tant al congrés com a la Game Jam es requereix inscripció prèvia. Més informació i inscripcions en aquest enllaç: https://terrassainnovacio.cat/ca/indie-games-trs.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat