dc. 29/6 | Presentació del llibre "La coherencia del síntoma" [Astromoon]


Data: 
dimecres, 29 juny, 2016 - 19:00
Descripció activitat: 

Els éssers humans respirem, mengem, treballem, gaudim, riem, plorem ... Creiem que controlem el que fem i el que sentim però cada dia emetem i experimentem molts pensaments i emocions dels que no som conscients i que afecten la nostra salut.

La Coherencia del síntoma parla de com descobrir aquestes emocions amagades que acaben convertint-se en dificultats i finalment en malalties. Ens ensenya com sanar-nos, com ser coherents amb el que pensem, sentim i fem.

Normalment quan emmalaltim som passius en el procés de curació: seguim un tractament, prenem un medicament i esperem que "ens curi". Aquest llibre ens ajuda a tenir un paper actiu en la curació mental, emocional i física.

El seu objectiu va més enllà de ser un llibre de consulta. Ens convida a fer un viatge d'autoconeixement i pretén que posem en pràctica la coherència emocional com a filosofia de vida.

Ha arribat el moment que entenguem que no som víctimes del que ens passa sinó creadors del nostre destí. Aquí trobaràs eines per posar-lo en pràctica i, per fi, aconseguir tot el que sempre has volgut: benestar, salut i pau.

Requisits: 

Reserva la teva plaça a info@astromoon.net o al telèfon 652.834.064 (trucades o whatsapp)

Adreça: 
Carrer de Sant Cosme, 158
Local 2
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat