dg. 9 de juny (12.00) | La restauració tèxtil aplicada a l'exposició "Un museu, mil trames modernistes". Visita amb la restauradora [CDMT]


Data: 
diumenge, 9 juny, 2024 - 12:00 a 13:00
Preu: 
4,00 €
Descripció activitat: 

 

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I MUSEU TÈXTIL | Activitat de pagament per a públic adult, amb inscripció prèvia. Places limitades.

Prosseguim les visites monogràfiques periòdiques per part de les expertes del Museu. En aquestes visites ens centrem a presentar i explicar a fons algunes de les peces de les exposicions o bé abordem temàtiques concretes en diàleg amb el públic assistent.

Qualsevol exposició necessita una previsió de tractaments de restauració i de la realització de suports per a la conservació dels objectes que s’hi exhibiran. En aquesta sessió amb la restauradora del Museu, veureu com es van aplicar tractaments de restauració en els teixits, la indumentària i els complements de la mostra "Un museu, mil trames modernistes". A més, coneixereu com s’han creat els suports plans encoixinats per a les peces de dues dimensions així com els maniquins a mida per a cadascun dels vestits exposats. L'activitat es desenvoluparà en el taller de restauració i en la sala d'exposicions de la 1a planta. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

+ INFO

 

Adreça: 
Carrer de Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat