ds. 13 de maig (19.00 h) | Nit dels Museus 2023. Visita el taller de restauració tèxtil i descobreix una petita joia [CDMT]


Data: 
dissabte, 13 maig, 2023 - 19:00 a 21:00
Descripció activitat: 

 

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I MUSEU TÈXTIL | Activitat gratuïta per a tots els públics sense inscripció prèvia, cal recollir el tiquet d’entrada a la recepció del Museu el mateix dia a partir de les 18:00 hores (màxim 3 entrades per persona). Places limitades.

Cada any, al voltant del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, s’organitza la Nit dels Museus i l’ICOM, proposa un fil conductor que dona sentit unitari a totes les activitats que s’hi organitzen; en aquest cas el lema és ‘Museus, sostenibilitat i benestar’. Es considera que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i al desenvolupament sostenible de les nostres comunitats. Com a institucions de confiança i com a espais d’unió del nostre teixit social, estan en una posició única per promoure el canvi positiu.

En aquesta nit especial, el Museu obre les portes del seu taller de restauració tèxtil, un espai que no es pot visitar normalment. Podeu conèixer, de la mà de la restauradora Elisabet Cerdà, algunes de les tasques que s’hi realitzen, imprescindibles per conservar i difondre el patrimoni tèxtil. A més, descobrireu la bosseta de les dotze donzelles, una joia del segle XVII que ens acosta a la vida de les dones pobres a la Girona de l’Antic Règim i que ara mateix està sent tractada al taller.

Es faran dues visites al taller durant la Nit, a les 19:00 i a les 20:00 h, amb una durada d’1 hora aproximadament. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 937 315 202.

+ INFO

Adreça: 
Carrer de Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat