dt. 12 de desembre (19.00 h) | Taller gratuït sobre Formació en Gestalt Integrativa [Institut Integratiu Vallès]


Data: 
dimarts, 12 desembre, 2023 - 19:00 a 21:00
Descripció activitat: 

 

Gestalt Vallès Institut Integratiu i Gestalt Maitia organitzen el proper dimarts 12 de desembre a les 19.00 h unes portes obertes/taller gratuït on es parlarà de la Formació en Gestalt Integrativa.

  • Data: 12 de desembre
  • Horari: de 19.00 h a 21.00 h
  • Lloc: Gestalt Maitia, carrer Palet i Barba, 21, local, Terrassa

Hi vols assistir?

És imprescindible reservar plaça. Pots inscriure’t al telèfon 605139285 o a valles@institut-integratiu.com

I us recordem que les inscripcions estan obertes per a la FORMACIÓ a TERÀPIA GESTALT del 15 de desembre.
 
Aquesta formació s'adreça a treballar vivencialment els continguts bàsics de la Gestalt i al treball personal de cada alumne donat l'essencial en aquest enfocament de la relació interpersonal i propi coneixement del terapeuta.
 
Tres són els aspectes fonamentals que començareu a tractar en aquest curs: PRESÈNCIA, CONSCIÈNCIA I RESPONSABILITAT per a un procés de canvi i transformació d'una vida dominada pels automatismes a una altra triada lliurement.
 
Utilitzareu tècniques corporals, treballs emocionals, dinàmiques de grup, creativitat, meditació, jocs i dramatitzacions. Es generen contextos i situacions en què la persona pot anar indagant aspectes d'un mateix, amb l'aportació valuosa i imprescindible dels companys. Aquestes indagacions es realitzen en un context segur ja que tot el que hi passa es recull i elabora terapèuticament.
 

 

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat