dt. 4 de setembre (18.30 h) | Xerrada informativa sobre el tractament de la gestió de l'ansietat i la fòbia social [Espai Gut]


Data: 
dimarts, 4 setembre, 2018 - 18:30
Descripció activitat: 

El proper mes de setembre ESPAI GUT posarà en marxa un Grup de Teràpia dirigit al tractament de la gestió de l'ansietat així com al tractament de la fòbia social.

Maria Teresa Martínez (psicòloga general sanitària): La meva experiència en la conducció de grups em diu que el grup és una forma de fer teràpia que ajuda a les persones a prendre consciència a través de la identificació amb altres companys del grup la qual cosa ajuda a que la persona no visqui sola aquest moment de la seva vida. Aquesta espècie d’"alleujament" que viuen les persones en el moment d’adonar-se que no només elles tenen aquests pensaments i sentiments que les fan estar malament genera un potent vincle d'unió entre els membres que ajuda enormement al funcionament de la teràpia, sent la unió dels membres un motivador per venir a teràpia, per a treballar, així com per ajudar a la presa de consciència i dirigir-se a l'acció. Per tant, la cohesió entre les persones del grup dóna lloc a un sentiment de pertinença que ajuda al treball psicoterapèutic a través del compromís dels seus membres.”

El grup de teràpia que comença al setembre està basat en un protocol de 12 a 14 sessions tenint una durada de 3 mesos on el grup es reunirà un cop a la setmana durant 2 hores.

SESSIONS INFORMATIVES:

  • dt. 26 de juny: de 18.30 a 19.30 h.
  • dt. 4 de setembre: de 18.30 a 19.30 h.

LLOC: Espai Gut, carrer del Pare Llaurador, 29. Terrassa.

Cal confirmar assistència enviant un correu electrònia a info.psykem@gmail.com o trucant al telèfon 666 62 97 36.

Adreça: 
Carrer del Pare Llaurador, 29
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat