L'Escola Pia de Terrassa organitza la Jornada de Portes Obertes el proper dissabte 5 de febrer


Organitzador: 
Escola Pia
Data: 
dissabte, 5 febrer, 2022 - 10:00 a 13:00
Descripció activitat: 

L'Escola Pia de Terrassa organitza la Jornada de Portes Obertes el proper dissabte 5 de febrer de 10.00 a 13.00 h. Són unes Portes Obertes organitzades de manera esglaonada, amb inscripció prèvia i grups reduïts. Aquesta es tracta d'una jornada adreçada a les famílies d’Infantil i Primària. I el 5 de març serà per a totes les etapes, d’Infantil a Batxillerat. D’aquesta manera s’eviten les aglomeracions a l’Escola.

Per tal de visitar l’Escola caldrà cita prèvia a través del formularion cada família interessada es pot inscriure a l’hora que més li convingui. A partir de les inscripcions, l’Escola organitza grups reduïts de famílies per a fer una visita guiada i segura per l’Escola. A totes aquestes mesures s’hi suma la presa de temperatura a l’entrada i l’ús de gel al llarg de tot el recorregut.

Són unes Portes Obertes pensades per a famílies amb infants nascuts l’any 2019 i per a tothom qui vulgui conèixer les instal·lacions, el projecte educatiu i l'equip docent de l'Escola Pia.

M'hi vull inscriure!

M'hi vull inscriure!

--

Especial Jornades de portes obertes

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat