Quines activitats organitza Flamencologia Terrassa aquest cap de setmana?


Data: 
dissabte, 16 setembre, 2023 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

 

Flamencología Terrassa (Avinguda d'Àngel Sallent, 23) és una entitat de flamenco amb deu anys de vida amb una comesa que defineix el seu lema: universalitat, difusió, estudi i gaudi del flamenco.

És l'única Penya de flamenco de la ciutat amb una programació regular de flamenco cada diumenge amb actuacions, jam sessions, xerrades il·lustrades... per altra banda, també es realitzen tots els dissabtes esmorzars amb tertúlia i cants flamencos, una nit al mes un esdeveniment de ball de sevillanes, un de gaudi de tablao flamenco i una nit de varietat musical «Las noches de Ramoni».

Quines activitats organitza aquest cap de setmana?

Vermut flamenc

Dissabte 16 de setembre a partir de les 10:00 h fins a les 14:00 hores realitzem el Vermut Flamenco. Possibilitat d'esmorzar. Ideal per tertuliar, practicar i aprendre flamenco. L'activitat es farà a la seu de Flamencologia Terrassa ubicada a l'avinguda d'àngel Sallent 23, Terrassa i l'entrada és gratuïta.

Nit de Feria

Dissabte 16 de setembre a partir de les 21:00 h. L'activitat es farà a la seu de Flamencologia Terrassa ubicada a l'avinguda d'àngel Sallent 23, Terrassa i l'entrada és gratuïta.

Matinal flamenca

Diumenge 17 de setembre a les 12.30 hores podrem gaudir de la matinal flamenca amb el cantaor Víctor "el Tostao" i amb el toque de Javier de la Rosa. L'activitat es farà a la seu de Flamencologia Terrassa ubicada a l'avinguda d'àngel Sallent 23, Terrassa i l'entrada és gratuïta.

Pensant en els col·lectius més vulnerables sense accés a internet obrirem la seu el dilluns i dimecres de 18:30 a 20:30h per atendre dubtes i entrades físiques.

Totes les activitats es duran a terme a la Seu de Flamencología (Av. Àngel Sallent, 23) i l'entrada és gratuïta. 

Més informació i reserves: www.flamencologia.es / 613 07 94 23

--

A continuació us llistem els tallers que organitza l'entitat per aprendre ball, guitarra o cant.

Classes regulars de cant flamenc

Classes de guitarra flamenca

Taller de ball flamenc

Adreça: 
Avinguda Àngel Sallent, 23
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat