Quines formacions de gestalt i emocions organitza l’Institut Integratiu Vallès?


Data: 
dissabte, 20 abril, 2024 (Tot el dia)
dimecres, 24 abril, 2024 (Tot el dia)
dissabte, 27 abril, 2024 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

 

L’Institut Integratiu Vallès organitza els següents tallers pels propers mesos:

Tallers introductoris de Teràpia Gestalt al Vallès

 

20 d'abril - Sabadell

  • De 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h
  • Centre col·laborador Espai Obert C/Les Valls, 26-28, 4t 5a Sabadell
  • Preu: 80 € 
  • Facilita: Anna Escudé
  • Inscripcions: 605139285

Gestalt és: “L'actitud bàsica de valorar el present i la presència, l'atenció i la responsabilitat”. (Claudi Naranjo)

Aquests tallers es dirigeixen a treballar vivencialment els continguts bàsics de la Gestalt i al treball personal de cada alumne donat allò essencial en aquest enfocament de la relació interpersonal.

Tres són els aspectes fonamentals que començareu a tractar aquest curs: PRESÈNCIA, CONSCIÈNCIA I RESPONSABILITAT per a un procés de canvi i transformació d'una vida dominada pels automatismes a una altra triada lliurement.

Utilitzen tècniques corporals, treballs emocionals, dinàmiques de grup, creativitat, meditació, jocs i dramatitzacions. Es generen contextos i situacions en què la persona pot anar indagant aspectes d'un mateix, amb l'aportació valuosa i imprescindible dels companys/es. Aquestes indagacions es realitzen en un context segur ja que tot el que hi passa es recull i elabora terapèuticament.

Per a més informació escriu a valles@institut-integratiu.com.

 

24 d'abril - Presentació formació Teràpia Gestalt - trobada online

 

27 d'abril - Taller introductori Teràpia Gestalt

  • Dia: 27 abril
  • Lloc: Espai Obert (Carrer de les Valls, 26-28, 08201 Sabadell)
  • Horari: de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h
  • Més informació: https://gestaltvalles.com/

Institut Integratiu Vallés gràcies à la col·laboració de l’Espai Obert Sabadell, us proposa un taller Introductori de teràpia Gestalt.

L'objectiu d'aquest taller és oferir un espai per a l'autocura.

Vivim a un ritme de vida accelerat i carregat de responsabilitats, generant una quantitat d'estrès que deixa de ser motivant per donar lloc a conseqüències perjudicials per al nostre organisme. I quan intentem calmar-nos o relaxar-nos o cuidar-nos, què fem? com parem? com trobem el que necessitem?

A la Gestalt posem en pràctica l'autocura a partir de l'auto coneixement i desenvolupant la disposició a demanar, compartir i/o posar límits. L'alliberament de l'estrès es pot realitzar de diverses maneres: la paraula, el cos, el ball i un llarg etc., el que ens passa és que aquesta descàrrega permet la sensació de calma o satisfacció només quan aconseguim afluixar-la mitjançant allò que realment necessitem. És a dir, qualsevol cosa no serveix, podem acabar més cansats i frustrats encara.

L'autocura es pot posar en pràctica en diversos moments (abans, durant i després de la feina); i es pot fer sol/a o acompanyat/ada: què em pot venir bé a mi en aquest moment de la meva vida?

Tens curiositat per conèixer què pot aportar la Gestalt per practicar la auto cura?

 

Formació a Teràpia Gestalt Terrassa - Promoció 2024-2027

Aquesta formació s'imparteix des de l'Institut Integratiu i compta amb el reconeixement de l'AETG (Associació Espanyola de Teràpia Gestalt)

L'Institut Integratiu, amb seu central a Barcelona i centres col·laboradors al Maresme, el Vallès, Vilanova, el Baix Llobregat i Reus és una de les escoles pioneres i de referència a Espanya que fonamenta el seu treball a la filosofia del seu mentor, el Dr. · Claudi Naranjo.

L'Institut Integratiu té com a principal valor la qualitat i àmplia experiència del seu equip, que s'han gestat i desenvolupat a partir del treball de Claudio, principal font de transmissió: Bernardo Armas, Noemí Casabón, Juana Gallardo, Ginetta Pacella, Consuelo Trujillo, Francis Elizalde, Marcelo Antoni, Alain Vigneau, Victor Orive, José Miguel Dóniz, Rosa Medina, Catalina Lladó, Luis Carbajal, Maria Inés Gómez, Iñaki Zapirain Iturraran, Lolique Lorente, Claudi Billi, Laura Pont, Dr.Pietro Bonanno.

Per a més informació sobre la Formació en Teràpia Gestalt al Vallès, envia un WhatsApp al 605 13 92 85 o escriu a valles@institut-integratiu.com.

 

Cos i mess - Cos i moviment essencial

Taller experiencial de coneixement i creixement personal en grup a través del cos i el treball de descobriment cap al propi moviment essencial.

Si et sents amb bloquejos emocionals o corporals. Sense energia i vitalitat. Amb estrès i/o ansietat. Amb confusió mental. Amb obsessió i preocupacions excessives. Amb problemes de son. Dolors corporals. Dificultat per fer front als conflictes. Insensibilitat. Hiperactivitat. Desconnexió…

I vols experimentar en un espai segur, conèixer-te millor a nivell emocional i corporal. Atendre les teves necessitats a través del cos, la respiració i el movimentconscient. Descobrir quins moviments estan sintonitzats amb tu en el moment present i on et porten. Aprendre a cuidar-te i sentir més gaudi i vitalitat. Connectar amb l'emoció i aprendre a transitar i transformar-la. Confiar més en tu. Compartir lexperiència en grup.

Vine a experimentar Cos i Mess - Grup de Teràpia Corporal a Sabadell – envia un WhatsApp al 650700762 o escriu a valles@institut-integratiu.com.

 

Adreça: 
Carrer Palet i Barba, 21 Local
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat