Tallers i casals de Nadal per a nens/es de 6 a 12 anys [Inventem Play&Learn]


Temes: 
Data: 
dijous, 7 desembre, 2017 (Tot el dia) a divendres, 5 gener, 2018 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Inventem Play&Learn organitza durant els mesos de desembre i gener diversos tallers i casals dirigits a nens/es d'entre 6 i 12 anys.

QUAN?

  • 7 i 21 de desembre.
  • Del 27 al 29 de desembre.
  • Del 2 al 5 de gener.

ON? Plaça de Salvador Espriu, 4.

Inventem Play&Learn són experts en LEGO® Education ROBOTIX®, una activitat innovadora i divertida que desenvolupa les habilitats i competències del S. XXI i promou l'interès per a la ciència i la tecnologia. La metodologia de LEGO Education® ROBOTIX® es basa en la construcció activa i el descobriment guiat dels participants.

A Inventem plantegen filosofia LEGO® Education ROBOTIX®, motiven als nens i nenes davant de problemes i reptes de manera creativa, fomentant la necessitat d’experimentar i descobrir noves habilitats, l’interès per investigar mitjançant el joc i la col·laboració en un procés més social aplicant competències de pensament crític a situacions imprevisibles del món real.

Treballen la metodologia LEGO® Education ROBOTIX®, que es basa en la construcció activa i el descobriment guiat dels participants.

Els nens es diverteixen mentre aprenen i desenvolupen aquestes competències.

Contribueixen a que els nostres nens i joves siguin creatius, actius, solucionadors de problemes, capaços de treballar en equip i de comunicar les seves idees! Treballen l’error com a part de l’aprenentatge i gestionar la frustració.

No només utilitzen materials pròpiament de robòtica com WeDo 2.0 i Mindstorm® EV3, també utilitzen tota la gama de materials de LEGO® Education com Màquines i Story Starter per complementar i maximitzar l'aprenentatge en aquesta activitat.

Adreça: 
Plaça de Salvador Espriu, 4
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat