PMF | Què són els cupons postsorteig?


10 de febrer de 2015 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: sortejos, cupons, PMF | Temps de lectura: 1 minut

Els sortejos que organitzen els membres de connecTerrassa es publiquen —com a norma general— cada primer dimecres de mes i els tenim 15 dies oberts, durant els quals tothom que ho vulgui pot participar-hi online (en algunes ocasions —ja ho esmentem a les condicions— són sortejos offline i/o cal complir amb algun altre requisit a banda d'inscriure's).

Publiquem tota la informació dels sortejos a la secció sortejos. I, cada comerç/professional té publicat el seu propi sorteig a la seva pàgina dins de connecTerrassa (entrant a COMUNITAT podeu visitar tots els llocs web dels membres de connecTerrassa).

Però, els sortejos no s'acaben escollint el/la guanyador/a i entregant-li el premi. De ben segur que és el més esperat i vistós, però a connecTerrassa, en moltes ocasions, utilitzem la figura dels CUPONS POSTSORTEIG.

Un cop hem entregat el premi, si els comerç/professional organitzador del sorteig vol, enviem un correu electrònic a tots els participants d'aquest sorteig (per tant, públic potencialment interessat en els seus productes/serveis) i dels altres sortejos del mes, els agraïm a seva participació, els informem del nom del guanyador i els entreguem un cupó descompte, a consumir dins d'un termini tancat de temps. Aquest cupó es pot imprimir o mostrar en pantalla als responsables de l'establiment que ha organitzat el sorteig.

Amb aquesta acció busquem dos objetius:

  1. De cara als participants, volem que tothom hi surti guanyant alguna cosa, no només qui s'emporta el premi principal.
  2. De cara als comerços/professionals organitzadors busquem connectar-los amb el seu públic potencial.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat