Amaia Larrañaga
Carrer Antoni Torrella, 144 - 08224 - Terrassa - Barcelona
937881184 606375790

Presentació: 

Amaia Larrañaga és interiorista i disenyadora, especialista en supressió de barreres.

Realitza projectes d’interiorisme i aporta la seva experiència en direcció d’obres, amb el suport d’un equip de professionals de confiança.

Interiorista titulada per la “DIAC” i estudis superiors d’arts plàstiques i disseny per “La Llotja”, ambdues escoles de disseny i interiorisme.

Després d’una llarga experiència amb interioristes i arquitectes de prestigi, va decidir començar un projecte individual compaginant els treballs d’interiorisme amb col·laboracions en la d’Arquitectura com a professora en els cursos de supressió de barreres arquitectòniques. Amb la inquietud de donar un valor afegit als seus clients i millorar la vida de les persones, realitza projectes d’interiorisme i aporta la seva experiència en direcció d’obres, amb el suport d’un equip de professionals de la seva confiança.

Actualment realitza projectes tan per a particulars (adaptació de cases i comunitats) com per a grans empreses, cada cop més sensibles a aquestes necessitats.

Amb 20 anys d’experiència en el món de l’interiorisme i la supressió de barreres ha aconseguit fer-se un lloc en el sector. Durant tot aquest temps ha pogut tenir el plaer d’aplicar els meus coneixements en edificis i instal·lacions de renom com ara les oficines de Nestlé Espanya, AUDI, Fira de Barcelona i les oficines de Salut Mental Catalunya, entre d’altres.

Li encanten els reptes i li apassiona ajudar la gent i les empreses a ser més conscients en la mobilitat de les persones.

 

Informació productes o serveis: 

Continguts de Amaia Larrañaga Interiorista

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat