Colomer Ventalló Advocats
Sant Leopold, 101 Oficina 204 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937333211

Presentació: 

Origen

Colomer Ventalló Advocats (carrer de Gutenberg, 3-13 5è F de Terrassa) neix el gener de 2011 fruit de la unió de Joaquim Colomer Gasulla i Santi Ventalló Garcia, amb la voluntat d'un exercici lliure de l'advocacia, de servei al client i de l'eficàcia de la feina ben feta.

Som un despatx jove i dinàmic, sumant entre els dos socis més de 20 anys d'experiència en el dret bancari, reclamació de deutes, gestió d'impagats, embargaments i subhastes, havent treballat inicialment com advocats interns d'una entitat financera de reconegut prestigi i gestionant actualment una gran cartera d'expedients.

Assessorem tant a l'empresa com al client particular, amb la premissa de trobar la solució que cada cas demana, adaptant-nos a cada client i a les seves necessitats.

Equip

A dia d'avui comptem amb un equip format per 4 advocats, una diplomada en ciències empresarials i personal administratiu. Respectem les normes deontològiques que vertebren la nostra professió, des de laconvicció que la correcció i l'ètica professional són valors essencials en qualsevol àmbit i persona.
 
Joaquim Colomer Gasulla - jcolomer@colomerventallo.cat
Ignasi Bosch Muntal - ibosch@colomerventallo.cat
Santi Ventalló Garcia - santi@colomerventallo.cat
Laura Sáez Maeso - laura@colomerventallo.cat
 

Colomer Ventalló Advocats from Santi Ventalló on Vimeo.

Informació productes o serveis: 

Dret hipotecari. Nul.litat clàusules terra.

Som especialistes en dret bancari i hipotecari, destacant darrerament per la seva actualitat, els procediments declaratius per obtenir la nul.litat de la clàusula terra inclosa en una hipoteca, sempre que l’enttitat financera no hagués informat degudament al consumidor de l’abast econòmic real del terra. També hi ha la possibilitat de reclamar la restitució de sumes pagades de més i en aplicació de la referida clàusula nul.la. Primera visita + valoració + proposta d’actuació = GRATUÏT.

Dret de la propietat.

Som especialistes en tot allò referit a la propietat dels béns immobles, tenint processos estandaritztas i “tot inclós” en el procediment de desonament per resoldre un contracte d’arrendament, recuperar les rendes impagades i la possessió de la finca en uns terminis de temps realment breus. Ens ocupem de tot per entregar al client les sumes endeutades i les claus de la finca.

Accidents.

Reclamem per compte dels nostres clients tot tipus d’indemnització per causa d’accident de trànist o altres (per exemple caiguda en un restaurant, mala pràxis mèdica,...). Si vostè pateix un accident, consulti’ns. Primera visita gratuïta. Amb tota probabilitat la seva pòlissa d’assegurança inclou la cobertura de defensa jurídica, de manera que si hem d’anar a judici la nostra minuta la pagaria la seva companyia d’asssegurançes.

Recobrament

La nostra experiència en la gestió de la mora bancària i gran empresa, així com la seva recuperació, ens permet oferir un procediment de doble gestió simultània judicial i extrajudicial, que en els darrers anys ens està generant molt bons resultats. Estem especialitzats en la reclamació de crèdits, deutes, impagats i assessorament en subhastes.

Pel que fa a la recuperació d'actius, estudiem amb especial atenció noves accions derivades de les execucions que ens encomanen, com rescissòries per frau de creditors, accions contra administradors, terceries de domini / millor dret, i accions penals, havent obtingut "agradables sorpreses" en aquest àmbit.

Àrees d'actuació

Treballem sempre en equip per tenir una visió més àmplia, i per tant millor, dels casos que es presenten.

Per cada nou projecte que tenim, creem un equip de treball segons les necessitats requerides.

Tenim acords de col·laboració amb altres despatxos i professionals especialitzats en altres branques del Dret que comparteixen amb nosaltres la mateixa idiosincràsia i manera de treballar.

Dret Civil.
Dret Mercantil.
Dret Fiscal.
Contractació.
Dret Immobiliari, Urbanístic, Edificació i Construcció.
Dret de Successions
Danys i Perjudicis.
Desnonaments.
Reclamacions contractuals / extracontractuals.
Organització del Patrimoni Familiar.
Dret Esportiu.


Continguts de Colomer Ventalló Advocats

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat