Quins advocats trobem a la Comunitat connecTerrassa?


 • Etiquetes: advocats | Temps de lectura: 1 minut

  dijous, 15 octubre, 2020 - 12:00

  Dins la COMUNITAT de connecTerrassa hi trobem els següents advocats:

  • Colomer Ventalló Advocats: Despatx jove i dinàmic, sumant entre els dos socis més de 20 anys d'experiència en el dret bancari, reclamació de deutes, gestió d'impagats, embargaments i subhastes. Assessoren tant a l'empresa com al client particular, amb la premissa de trobar la solució que cada cas demana, adaptant-se a cada client i a les seves necessitats.
  • Maurí Assessors: Despatx especialitzat en l’àmbit del Dret Successori, Dret Immobiliari i assessorament patrimonial. Així mateix ofereixen els serveis d’administració de finques i assegurances.
  • Ètic Advocats: Despatx d'advocats i advocades situat al centre de la ciutat de Terrassa, concretament al costat de Correus del centre i molt a prop de l'Estació del Nord. Estan especialitzats en dret penal i penitenciari, dret animal, dret de família, protecció de dades i serveis jurídics.
  • LeX-it Advocats: LeX-it és un despatx d’advocats especialitzat en dret laboral i civil. Assessoren i defensen en qualsevol matèria laboral o de seguretat social, i, en l’àmbit civil, es centren en el dret patrimonial i de successions, i el dret bancari i de consumidors.
  • Àbac Assessors: És una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial. Entre els serveis de dret destaquen testaments, herències, successions, reclamació de clàusules terra i clàusules abusives. Especialistes en penal econòmic i dret concursal.

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat