Comerç Ca n'Anglada - El Tomb
Mare de Deu del Mar, 49 - 08222 - Terrassa - Barcelona
654706480

Presentació: 

Com el nostre nom indica, som comerciants i professionals del barri de Ca n’Anglada units per un interès comú: mantenir viu l'esperit d'aquest barri que sempre ha estat ben reconegut a la nostra ciutat. Tot i que l'Associació es va fundar ja fa bastants anys i va viure una època, podríem dir-ne daurada, van venir mals temps i amb aquests, el tancament de molts comerços. Amb el descoratjament dels comerciants i el veïnatge en general, es va arribar al punt de dissoldre l’associació. Afortunadament, sempre hi ha persones que pensen que, si és difícil tirar endavant en grup, tot sol és missió impossible, d’aquesta manera, no va passar molt temps sense que Ca n’Anglada tornés a recuperar la seva associació de comerciantes.

Informació productes o serveis: 

A part d'estar atents a ajudar a l'associat a resoldre qualsevol problema que se li presenti, organitzem esdeveniments per a donar-nos a conèixer a la resta de la ciutat, per premiar als nostres clients i, fins i tot, per donar a conèixer el barri i la ciutat a la resta de la província i, perquè no, a Catalunya.
 
Tenim dies al calendari reservats als nostres clients. Cites puntuals en les quals els oferim un petit obsequi. Sant Valentí, Sant Jordi, la campanya de Nadal. Com a esdeveniments principals, volem seguir potenciant el Tombacastanya, fira multisectorial a finals d'octubre i la fira de l’Oliva, a nivell municipal després de Setmana Santa. Potenciant el que ja tenim, hi ha matèria perquè aixequem l'ànim de clients i comerciants i pensem que no per parlar sempre de "la crisi" anem a solucionar els nostres problemes. Cal actuar i des de l'Associació ens agradaria que tots ens donguéssim suport una mica més per a arribar a bon port, per a poder continuar creixent hem d'augmentar el nombre d'associats i, per això, demanem a tots els comerciants i professionals el barri, que encara no siguin socis, que ho facin.
 
JUNTS, MÉS FORTS I MILLOR


Continguts de Comerç Ca n'Anglada - El Tomb

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat