connecTerrassa donarà visibilitat a tots els comerços associats a Ca N'Anglada Comerç que ho desitgin


 • Etiquetes: col·laboració, Ca N'Anglada Comerç | Temps de lectura: 2 minuts

  divendres, 25 setembre, 2015 - 11:45

  L'Associació de comerciants de Ca N'Anglada i el projecte de dinamització del comerç local i dels professionals connecTerrassa, han firmat un acord de col·laboració que té, com a principal objectiu, dotar de més visibilitat a petit comerç d'aquest barri.

  Amb aquest acord, els més de 60 comerços associats a Ca N'Anglada Comerç, si així ho desitgen, poden entrar a formar part de la Comunitat connecTerrassa en la modalitat «Free», és a dir, disposaran d'una pàgina web pròpia dins de connecTerrassa, que els permetrà informar de qui són i què ofereixen, a més de difondre les seves dades de contacte i la seva presència digital (webs, blogs, xarxes socials...) i els permetrà tenir més i millor posicionament als cercadors d'Internet, com pot ser Google.

  A diferència de la resta de membres «Premium» de connecTerrassa, aquests comerços no tindran accés directe a la resta de serveis que s'hi ofereixen, com són l'agenda setmanal, el portal de promocions, els sortejos mensuals, l'accés a campanyes d'e-mail marketing, les notícies, entrevistes i articles d'opinió, i tots els avantatges en cursos de formació i d'altres tipus que disposen la setantena de membres de la Comunitat connecTerrassa.

  Així mateix, Ca N'Anglada Comerç, com a associació, disposarà d'una web d'entrada sota el paraigües de connecTerrassa, amb informació pròpia, on s'hi podran trobar en format directori i geolocalitzats dins d'un mapa tots els comerços associats que hagin accedit a formar part de connecTerrassa, tant en la modalitat «Free» com en la modalitat «Premium». A més, Ca N'Anglada Comerç podrà generar continguts com poden ser notícies, agenda, promocions, sortejos... sempre que afectin a l'associació i/o a diversos comerços associats.

  Amb aquest pas, connecTerrassa enceta una nova etapa que fomentarà la creació de CANALS TERRITORIALS (ex: associació de comerços de barri, un carrer amb vida comercial pròpia, una zona comercial, un Mercat...) i TEMÀTICS (com la que anunciarem properament respecte al Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca o d'altres com poden ser Criatures, Artesania...).

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat