El Mercat Online
Botiga online - 08224 - Terrassa - Barcelona
938287745 621220302

Presentació: 

Som un equip amb experiència en màrqueting i estratègia comercial, que apostem per un model de negoci ètic, en què tothom hi guanyi, respectant els valors de proximitat, de preu just, i la defensa de la nostra terra i la nostra pagesia.

Volem donar resposta a la demanda, cada vegada més creixent, de moltes persones que no viuen a prop del camp, però que voldrien consumir un producte de qualitat, de proximitat i que permeti a aquest sector tenir dignitat económica i relleu generacional.

 

Informació productes o serveis: 

D’on venen els productes?

Tots els productes que trobaràs a la nostra web provenen de petits productors, molt propers a casa teva. Et donem la oportunitat que els coneguis. Cada cop que vas a un producte, tindràs l'enllaç on coneixeràs el seu productor, sempre que vulgui aparèixer. En cas contrari, en la descripció del producte apareixerà la seva procedència.

Per què comprar aquí?

Fusionem el millor de dos conceptes: la qualitat i proximitat dels productes d’un mercat amb la comoditat que significa comprar on line, a l’hora que tu vols, quan pots i rebre la teva comanda a casa teva, visquis on visquis.

Els nostres avantatges:

  • Compra la quantitat que necessites, no hi ha packs ni cistelles estàndards.

  • Repartim a tots els pobles i ciutats de Catalunya.

  • Regal de llançament: codi descompte en la teva propera compra.


Continguts de El Mercat Online

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat