El Mercat Online entra a formar part de connecTerrassa


 • Etiquetes: comunitat connecTerrassa | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 6 maig, 2020 - 12:00

  La Comunitat d’empreses i professionals connecTerrassa segueix creixent. Fa pocs dies s’ha incorporat El Mercat Online.

  Es tracta d'un equip amb experiència en màrqueting i estratègia comercial, que aposta per un model de negoci ètic, en el que tothom hi guanyi, respectant els valors de proximitat, de preu just, i la defensa de la nostra terra i la nostra pagesia. Volen donar resposta a la demanda, cada vegada més creixent, de moltes persones que no viuen a prop del camp, però que voldrien consumir un producte de qualitat, de proximitat i que permetin a aquest sector, tenir dignitat económica i relleu generacional.

  Informació productes o serveis: 
  • D’on venen els productes? Tots els productes que del seu web provenen de petits productors. Cada cop que vas a un producte, tindràs l'enllaç on coneixeràs el seu productor. Sempre que el productor vulgui aparèixer en cas contrari en la descripció del producte apareixerà la seva procedència.
  • Per què comprar aquí? Fusionen el millor de dos conceptes: la qualitat i proximitat dels productes d’un mercat amb la comoditat que significa comprar on line, a l’hora que tu vols, quan pots i rebre la teva comanda a casa teva, visquis on visquis.
  • Els avantatges: Compra la quantitat que necessites, no hi ha packs ni cistelles estàndards, reparteixen a tots els pobles i ciutats de Catalunya. Regal de llançament: codi descompte en la teva propera compra.

  Més informació:

  --

  Vols conèixer què és i com funciona connecTerrassa? Apunta't i t'ho explicarem!

  s connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat