Escola L'Avet
Carrer Cardaire, 23 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937835511 646547161

Presentació: 

L’escola L’Avet és una escola catalana, activa, respectuosa amb totes les creences i formes de pensar.

Fa 60 anys que aprenem a ser feliços. Creiem en la innovació i en les emocions per construir la felicitat. Des de sempre, hem treballat de múltiples maneres i amb una gran diversitat de mètodes. Connectats a la nostra ciutat, oberts al coneixement.

Volem que els nostres nens i nenes adquireixin les bases per al seu desenvolupament com a persones responsables, autònomes, actives, creatives, i sobretot, felices.

Aprendre, conviure, emocionar-se, crear... ser feliç!

www.escolalavet.net

 

Informació productes o serveis: 
  • Escola Bressol

L’escola bressol acull els nens i les nenes de menys de tres anys, i dona resposta a les seves necessitats oferint-los la possibilitat de tenir experiències educatives que promoguin el seu desenvolupament i aprenentatge, de manera compartida amb la seva família.
 
El desenvolupament inicial de les capacitats que caracteritzen l’evolució física, afectiva, intel·lectual i social de l’infant té una gran importància. A l'escola, planifiquen i duen a terme tot un seguit d’accions dirigides a acompanyar-lo en aquest procés de descobriment i creixement personal.

  • Infantil

A l’educació infantil aprendre és, per a l’infant, construir nous significats de la realitat que l’envolta, els quals enriqueixen els coneixements prèviament adquirits i permeten la seva aplicació a les noves situacions cada vegada més complexes.
 
L’escola vol ser un espai privilegiat per a l’adquisició de coneixements, de vivències emocionals i de valors ètics i democràtics, i el primer àmbit social de cohesió, integració i participació.
 
Volen fomentar la responsabilitat personal i comunitària, i ajudar a l’infant a ser cada vegada més autònom i a construir una imatge positiva d’ell mateix, a aprendre a pensar, a comunicar, a descobrir i a tenir iniciativa.

  • Primària

L’educació primària abasta dels 6 als 12 anys. La finalitat d’aquesta etapa és proporcionar als infants una educació que els permeti adquirir les competències bàsiques i aplicar els instruments necessaris per adquirir nous aprenentatges. 
 
Les activitats d’ensenyament i aprenentatge esdevenen significatives i vivencials, per això a L’Avet creuen important que els nens i nenes vagin construint el seu coneixement a partir de l’experiència del dia a dia, desvelant les seves capacitats, habilitats, destreses i aptituds. Tot dins d’un marc de convivència on es valora principalment el respecte, la responsabilitat i l’esforç.
 
És una etapa de canvis tant en el procés maduratiu com en l’adquisició de coneixements, per la qual cosa, és molt important respectar els diferents ritmes i estils d’aprenentatge dels alumnes i les alumnes. A l'escola ho tenen present i ofereixen suport en petit grup i individualitzat, en grups desdoblats i, si cal, amb adaptacions curriculars per tal d’aconseguir els objectius proposats.


Continguts de Escola L'Avet

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat