L’Escola Pia i L’Avet consoliden la seva relació amb la signatura d’un conveni de col·laboració per als propers tres cursos


 • Etiquetes: criatures | Temps de lectura: 1 minut

  dimecres, 13 setembre, 2023 - 10:00

  L’objectiu de l’acord és el profit de les sinergies d’ambdues institucions en la millora contínua i el desenvolupament del personal, de gestió i optimització dels recursos. Així com dels serveis que s’ofereixen a l’alumnat i a les famílies.

  L’Avet continua amb el seu projecte i ara tindrà a l’abast els recursos i suports educatius i de gestió que ofereix la xarxa de l'Escola Pia.

  L’Escola Pia de Catalunya i l’escola L’Avet de Terrassa han signat un conveni de col·laboració per als propers tres cursos. Amb aquest acord consoliden la bona relació existent des de fa anys entre ambdues direccions i el desig de moltes famílies d’enfortir el vincle que afavoreix la continuïtat dels alumnes de sisè de L’Avet a l’Escola Pia de Terrassa.

  L’Escola Pia i L’Avet, fruit del seu compromís amb l’educació de qualitat, fan aquest pas endavant per la millora contínua en els processos de gestió, el desenvolupament dels seus professionals i els serveis que ofereixen a l’alumnat i a les famílies.

  Segons Joan Vert, director de l’escola L’Avet, “ens podrem beneficiar dels serveis i recursos d’una gran xarxa com la de l’Escola Pia Catalunya amb més de 20 escoles arreu del territori.”

  Per la seva banda, el director de l’Escola Pia de Terrassa, Marc Zanon, valora molt positivament l’acord, “que suposarà un enriquiment per a les dues institucions i del qual sortiran beneficiades les famílies i l’alumnat”.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat