Pilar Blasco
Carrer Doctor Turró, 46 - 08224 - Terrassa - Barcelona
669435389

Presentació: 

Aquest consultori de llarga trajectòria, amb canvis al llarg d’aquesta per tal d’adaptar-se i respondre a les inquietuds de la societat respecte a la seva salut i benestar, neix de la necessitat d’acostar i donar a conèixer les eines que tenim a la nostra mà per la prevenció i cura de la nostra salut. És una terapèutica amb un batec viu i constant on es pretén involucrar a les persones oferint coneixements i eines perquè hi participin, tenint un paper actiu i rellevant important en la seva pròpia cura.

 

Informació productes o serveis: 

A la consulta hi trobareu un gran ventall d’eines per abordar els temes de salut. Tractaments amb moxa i ventoses lliscants; agulles, llavors i làser en els tractaments d’auriculoteràpia i reflexologia de les mans; i per a l’estrès us recomano sessions de Ioga Nidra on la relaxació profunda pren protagonisme.

No ens hem mai d’oblidar que el què mengem i sentim tenen una influència poderosa sobre el nostre cos i el sistema nerviós, per això és molt important cuidar la nostra alimentació i les nostres emocions amb consciència, i amb l’ajut de les essències florals tot resulta més fàcil.


Continguts de Pilar Blasco - Tratamientos naturales

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat